Libnet.ro
UNICEF

08:45

Vacanta in Sicilia: Top 5 cele mai luxoase vile de inchiriat!

ADPM ADPM,
Vacanta in Sicilia: Top 5 cele mai luxoase vile de inchiriat!

Sicilia este o destinatie de vacanta extrem de ofertanta, punand la dispozitia turistilor un izvor nesecat de secrete care abia asteapta sa fie descoperite. In caz ca ti-ai propus ca in viitor sa bifezi o vacanta in Sicilia si planuiesti sa renunti la clasicele hoteluri in favoarea unei case pe care sa o inchiriezi doar pentru tine si familia ori prietenii tai, ADPM iti spune care sunt cele mai luxoase vile din Sicilia. Continue reading . continuă pe ADPM

Top: 10 cele mai depravate tari din lume

Desi poate parea ciudat, nivelul de dezvoltare economica si puterea institutiilor religioase nu influenteaza nivelul de imoralitate al tarilor, arata o analiza realizata de Bloomberg si preluata de News. az . Statele din clasament au fost ordonate in.

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre. Afla unde sunt cele mai multe

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anuntat, vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Cele mai sanatoase retete de vara, de la bucatarii The Flavours

Bucatarii The Flavours iti dezvaluie cele mai sanatoase retete de vara si explica de ce le-au intrecut pe femei in arta culinara.

Viile de odinioara ale Clujului purtau numele padurii Hoia, unul dintre cele mai bantuite locuri din lume

Istoricul clujean Lukacs Jozsef spune ca exista izvoare scrise din 1377 care arata faptul ca in Hoia erau plantatii de vita-de-vie. Pe Versantul pietros in maghiara, K337;mal) si pe Versantul vitelului in maghiara, Borjumal) ale dealului Cetatuia si in continuare, pe versantul sudic al dealului Hoia, au fost cele mai intinse culturi cu vii ale orasului Cluj.

Vrei un bebelus? Iata cele mai mari 10 schimbari de viata aduse de un copil

Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru ce se poate intampla intr-o familie, insa multe lucruri nu vor mai fi niciodata la fel. Esti pregatit pentru ele? Iata cele mai mari schimbari de viata aduse de un.

Dan Sova: Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara

Conform lui Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara, motiv pentru care anii care urmeaza vor fi luate in calcul pentru reabilitari.

Romania, printre cele mai dependente tari de finantarea externa

Tara noastra reprezinta unul din statele cele mai vulnerabile la intrarile de capital privat strain, din cauza dependentei de finantare externa, se arata intr-un studiu al Institutului International de Finante IIF).

VIDEO Samsung Galaxy S4 si HTC One - Cat de bune sunt cele mai performante telefoane cand ruleaza Android pur

Samsung Galaxy S4 si HTC One au ajuns in magazinul Google Play Store in versiunea Google Edition, adica ruleaza doar Android direct de la Google. Iata cele mai importante detalii despre cele mai bune smartphone-uri cu Android, acum devenite si mai bune.

Care sunt cele mai frecvente greseli de alimentatie.

Cele mai frecvente greseli de alimentatie sunt excesul de calorii, consumul crescut de grasimi saturate carnuri procesate, unt, branza) si cele de tip trans alimente prajite, produse de patiserie, margarina), excesul de dulciuri, aportul crescut de sare si consumul abuziv de alcool. Toate aceste greseli creaza un dezechilibru caloric si nutritiv in organism, ceea ce conduce la o serie de boli cronice grave: boli cardiovasculare si cerebrovasculare, diabet zaharat, obezitate, dislipidemii .

Romania, printre cele mai VULNERABILE tari la reducerea investitiilor. Vezi de ce.

Romania se numara printre tarile cele mai vulnerabile la scaderea investitiilor catre pietele emergente, din cauza dependentei de finantarea externa, potrivit unui raport al Institute of International Finance IIF), citat de Mediafax. Pentru acest an, investitiile straine pe pietele emergente sunt estimate la 1. 150 miliarde de dolari, in scadere cu 3% fata de nivelul din 2012, potrivit raportului prezentat miercuri de IIF, cel mai mare grup de lobby al industriei bancare la nivel .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )