Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top: 10 cele mai depravate tari din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: 10 cele mai depravate tari din lume

Desi poate parea ciudat, nivelul de dezvoltare economica si puterea institutiilor religioase nu influenteaza nivelul de imoralitate al tarilor, arata o analiza realizata de Bloomberg si preluata de News. az . Statele din clasament au fost ordonate in. continuă pe Wall-Street Ro

Business report: Dan Sova: Luni sau marti desecretizam contractul cu Bechtel, apoi Corpul de control intra la CNADNR; Cum a transformat un om de afaceri argesean cabana preferata a lui Nicu Ceausescu de la Vidraru; Bilantul lui Fenechiu: licitatii dubioa

Cele mai rapide trenuri din lume. Cum ar fi sa ajungi de la Bucuresti la Constanta in 40 de minute. Trenurile vor ajunge sa circule cu o viteza medie de 500 km/h intr-un viitor nu prea indepartat, iar recordul de viteza atins vreodata. Romania pierde anual 4,4 miliarde de dolari pe lantul de productie, transport si distributie de energie. Romania trebuie sa redefineasca strategia nationala privind eficienta energetica.

Viile de odinioara ale Clujului purtau numele padurii Hoia, unul dintre cele mai bantuite locuri din lume

Istoricul clujean Lukacs Jozsef spune ca exista izvoare scrise din 1377 care arata faptul ca in Hoia erau plantatii de vita-de-vie. Pe Versantul pietros in maghiara, K337;mal) si pe Versantul vitelului in maghiara, Borjumal) ale dealului Cetatuia si in continuare, pe versantul sudic al dealului Hoia, au fost cele mai intinse culturi cu vii ale orasului Cluj.

Vacanta in Sicilia: Top 5 cele mai luxoase vile de inchiriat!

Sicilia este o destinatie de vacanta extrem de ofertanta, punand la dispozitia turistilor un izvor nesecat de secrete care abia asteapta sa fie descoperite. In caz ca ti-ai propus ca in viitor sa bifezi o vacanta in Sicilia si planuiesti sa renunti la clasicele hoteluri in favoarea unei case pe care sa o inchiriezi doar pentru tine si familia ori prietenii tai, ADPM iti spune care sunt cele mai luxoase vile din Sicilia. Continue reading .

Regina talk show-urilor, in topul Forbes: Oprah Winfrey, cea mai influenta celebritate din lume

Este una din cele mai de succes femei pe plan mondial, iar vietile a milioane de oameni s-au schimbat datorita ei. Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului.

Vei simti ca dormi plutind pe un nor. Cat costa cel mai scump pat din lume

Patul regal, cel mai scump pat din lume, costa 110 de mii de lire. Acesta are mai multe saltele, care, puse una peste alta, iti promit ca vei simti ca dormi plutind pe un nor si, totodata, ca vei dormi mai.

Oprah Winfrey, desemnata cea mai influenta celebritate din lume in topul Forbes

Prezentatoarea Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual realizat de revista Forbes. Este pentru a cincea oara cand Oprah Winfrey se afla pe primul loc.

Romania, printre cele mai dependente tari de finantarea externa

Tara noastra reprezinta unul din statele cele mai vulnerabile la intrarile de capital privat strain, din cauza dependentei de finantare externa, se arata intr-un studiu al Institutului International de Finante IIF).

Romania, printre cele mai VULNERABILE tari la reducerea investitiilor. Vezi de ce.

Romania se numara printre tarile cele mai vulnerabile la scaderea investitiilor catre pietele emergente, din cauza dependentei de finantarea externa, potrivit unui raport al Institute of International Finance IIF), citat de Mediafax. Pentru acest an, investitiile straine pe pietele emergente sunt estimate la 1. 150 miliarde de dolari, in scadere cu 3% fata de nivelul din 2012, potrivit raportului prezentat miercuri de IIF, cel mai mare grup de lobby al industriei bancare la nivel .

Dan Sova: Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara

Conform lui Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara, motiv pentru care anii care urmeaza vor fi luate in calcul pentru reabilitari.

VIDEO Masacru la altitudine - Cum afecteaza un atac nebunesc turismul pe unul dintre cele mai spectaculoase varfuri din Himalaya

Sambata, un grup de teroristi au atacat corturile de la tabara de baza a varfului Nanga Parbat, in Pakistan, iar zece alpinisti, inclusiv est-europeni, au fost impuscati, Masacrul a suprins pe toata lumea fiindca s-a petrecut intr-o regiune care era considerata cea mai sigura din Pakistan, o regiune in care turismul era principala sursa cinstita de venit. Cat de mult s-a inrautatit situatia, puteti citi in articol.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )