Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai piratate seriale din 2015

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai piratate seriale din 2015

Ultimele zile din an reprezintaperioada perfecta pentru cateva statistici interesante, inclusiv un top 10 cu cele mai piratate seriale. Ca de fiecare data, cand vine vorba de piraterie, cei de la TorrentFreak fac o treaba foarte buna in a analiza preferintele internautilor. Pentru ca 2015 se apropie de final, sunt sanse foarte mari sa fiti []. continuă pe Playtech

Top 10: cele mai bune seriale din 2015. Game of Thrones nu prinde podiumul

Peste 400 de seriale au fost difuzate anul acesta de televiziunile americane. Cititi in continuare care dintre acestea s-au plasat in top 10, pe baza evaluarilor facute de critici si citate de Metacritic .

Cele mai tari piese din 2015 VIDEO

Cine a dominat topurile anul acesta? Cine a avut piese care au devenit viral pe internet si care au fost ascultate de zeci, chiar sute de mii de ori? Iata care sunt cele mai tari piese din 2015.

Cine conduce topul celor mai piratate seriale in 2015

Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, produs si difuzat de televiziunea HBO, se afla, pentru al patrulea an consecutiv, in topul celor mai piratate seriale TV, realizat de TorrentFreak.

Top 10 cei mai bogati fotbalisti din lume

Viewngr. com a alcatuit Top 10 al celor mai bogati fotbalisti din lume, contabilizand veniturile inregistrate de sportivi de la inceputul carierei.

Un sobolan amator de pizza si o parodie Star Wars - printre cele mai amuzante virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com.

Urzeala tronurilor, pe primul loc in topul celor mai piratate seriale in 2015

Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, produs si difuzat de televiziunea HBO, ocupa prima pozitie in topul celor mai piratate seriale TV, pentru al patrulea an consecutiv, informeaza site-ul bbc. com, citat de Mediafax.

Cele mai proaste filme din 2015 VIDEO

Adevarul prezinta topul celor mai proaste filme din 2015, potrivit site-ului Yahoo Movies. intre cele mai slabe productii cinematografice ale anului se incadreaza Insurgent, Terminator: Genisys, Mortdecai si Fantastic Four.

Vremea a luat-o razna. Cele mai abundente ninsori din ultima jumatate de secol

Nord-vestul Mexicului inregistreaza cele mai abundente ninsori din ultima jumatate de secol, context in care un aeroport si mai multe sosele din statul Chihuahua au fost inchise temporar, transmite AFP, citand.

Cele mai frumoase brunete din ultimul secol

Nu doar blondele au facut furori in industria de film sau cea muzicala internationala. Sunt numeroase exemplele de brunete care au cucerit milioane de fani de pretutindeni. Iata cateva dintre cele mai frumoase brunete din ultimul secol.

Cel mai bun telefon din 2015: Galaxy Note 5 e dovada maturizarii Samsung

Anul acesta a fost unul foarte intersant pentru piata smartphone-urilor. Am vazut companii care au stralucit, care s-au transformat si care s-au maturizat odata cu produsele lor. Totusi, cel mai bun telefon din 2015 ramane, pentru redactia Playtech, Samsung Galaxy Note 5. Mai jos va spunem si de ce. Samsung Galaxy Note 5 este un [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )