Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai frumoase brunete din ultimul secol

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase brunete din ultimul secol

Nu doar blondele au facut furori in industria de film sau cea muzicala internationala. Sunt numeroase exemplele de brunete care au cucerit milioane de fani de pretutindeni. Iata cateva dintre cele mai frumoase brunete din ultimul secol. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase rochii de mireasa purtate de vedete in 2015

Anul 2015 a fost plin de nunti celebre. Pe langa locatiile de vis si aranjamentele florale impresionante, rochiile de mireasa purtate de celebrele mirese au atras toate privirile. Iata cele mai reusite modele.

Vremea a luat-o razna. Cele mai abundente ninsori din ultima jumatate de secol

Nord-vestul Mexicului inregistreaza cele mai abundente ninsori din ultima jumatate de secol, context in care un aeroport si mai multe sosele din statul Chihuahua au fost inchise temporar, transmite AFP, citand.

Filme de Craciun: cele mai frumoase productii pe care trebuie sa le vedeti de sarbatori VIDEO

Sarbatorile de iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

Top 5 cele mai frumoase iubite de fotbalisti romani

Gazeta Sporturilor iti prezinta topul celor mai frumoase 5 iubite alte fotbalisilor romani. Stefania IvanescuStefania are 19 ani si este iubita lui Andrei Radu, portarul echipei de tineret al celor de la.

VIDEO Cele mai frumoase trei goluri ale sezonului. Messi candideaza si pentru trofeul Puskas, FIFA a dat start vot

Cel mai frumos gol al anului 2015 se va alege dintre cele marcate de Alessandro Florenzi AS Roma), Lionel Messi FC Barcelona) si Wendell Lira Goianesia).

Un sobolan amator de pizza si o parodie Star Wars - printre cele mai amuzante virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com.

VIDEO Cele mai frumoase si mai cunoscute colinde romanesti

Craciunul este perioada in care fiecare roman gusta o felie de cozonac si asculta un colind. Este o traditie care se respecta cu sfiintenie.

VIDEO Cele mai frumoase cinci colinde romanesti, interpretate de artisti faimosi

Craciunul este perioada in care fiecare roman gusta o felie de cozonac si asculta un colind. Este o traditie care se respecta cu sfiintenie.

Specialul de Craciun Las Fierbinti, cu Florin Calinescu in travesti, a fost unul dintre cele mai urmarite episoade din istoria serialului: cati romani l-au vazut

Specialul de Craciun al serialului Las Fierbinti, in care au aparut Florin Calinescu si Razvan Vasilescu, a fost cel mai urmarit episod din acest an al productiei Pro TV si unul dintre cele mai vizionate din istoria seriei, atingand un varf de audienta de 3,3 milioane de romani, potrivit cifrelor publicate de site-ul Paginademedia. ro.

Top 10: cele mai bune seriale din 2015. Game of Thrones nu prinde podiumul

Peste 400 de seriale au fost difuzate anul acesta de televiziunile americane. Cititi in continuare care dintre acestea s-au plasat in top 10, pe baza evaluarilor facute de critici si citate de Metacritic .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )