Libnet.ro
UNICEF

23:15

Top 10 cele mai tari piese de vara din toate timpurile!

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai tari piese de vara din toate timpurile!

Si pentru ca ne aflam in sezonul cald, iar muzica reprezinta soundtrack-ul distractiei sub soare, ADPM iti propune astazi sa asculti 10 dintre cele mai tari piese de vara ale tuturor timpurilor! Continue reading . continuă pe ADPM

Heroes by Nature, cele mai tari filme de actiune si aventura din lume, din septembrie, la Grand Cinema Digiplex

Incepand cu data de 5 septembrie, ai ocazia sa vezi pe marile ecrane cele mai tari filme de actiune si de aventura din lume. Astfel, vei putea face parte dintr-o comunitate sociala imensa si vei avea acces la sportivii si producatorii care au facut totul posibil. Romania face parte dintre tarile implicate in acest proiect international, iar filmele Heroes by Nature vor putea fi urmarite la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Suceava: Cum s-a ajuns sa se construiasca o groapa de gunoi ecologica intr-una dintre cele mai frumoase zone montane din tara

In judetul Suceava, aproape de varful unuia dintre cele mai frumoase pasuri montane din tara, pasul Mestecanis, pe o suprafata de 4,4 hectare de teren se construieste in prezent o groapa de gunoi ecologica. Cand va fi gata, in varful pasului Mestecanis, la noul depozit de deseuri de la Pojorata, vor fi aduse toate gunoaiele menajere din zona montana a judetului Suceava. Locul este la doar o curba distanta de varful pasului ce face legatura intre zonele turistice Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei, iar in acte este trecut oficial ca depozitul de deseuri de la Pojorata, cu toate ca localitatea care ii da numele este la o distanta de mai bine de 11 kilometri pe sosea. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, a declarat pentru HotNews. ro ca decizia privind locul de amplasare a gropii de gunoi a fost luata in 2008-2009, cand el nu conducea institutia, dar ca exista o explicatie tehnica si ca nu exista nici un pericol ca mirosurile pestilentiale sa afecteze peisajul din zona.

Brief financiar Ne asteptam ca negocierile pentru un nou acord cu FMI sa fie dificile/Evolutii bursiere/Cele mai importante evenimente de pe pietele din Europa, SUA si Asia

D-na Lagarde a pregatit deschiderea negocierilor pentru un nou acord de tip preventiv al Romaniei cu Fondul Monetar International. Reprezentanta FMI a mentionat ca Romania trebuie sa evolueze de la masuri de supravietuire la masuri care determina ameliorarea potentialului economic si cresterea economica durabila. Ne asteptam ca negocierile pentru un nou acord cu FMI sa fie dificile, dat fiind faptul ca d-na Lagarde s-a referit de mai multe ori la importanta reformelor structurale, cea mai mare parte a lor inca nefiind implementate, se arata intr-o nota SSIF Broker. vezi atasament).

TOP 5 Cele mai inflacarate declaratii facute de Traian Basescu pentru basarabeni

Presedintele roman Traian Basescu a facut in mai multe randuri adevarate declaratii de dragoste basarabenilor, la discursuri publice, interviuri de presa si intruniri oficiale. Iata, in cele ce urmeaza, cinci dintre cele mai savuroase declaratii ale liderului de la Cotroceni.

REPARTIZARE LICEU 2013. Elevii cu cele mai mari medii au intrat la Saguna. Au fost insa licee la care s-a intrat si cu medii sub 4.00

Colegiul National Andrei Saguna si-a confirmat si in acest an suprematia. Ultima medie de admitere a fost 9,56. Patru dintre cei cinci elevi care au avut media 10. 00 au ales acest colegiu. Saguna a intrat in top zece cele mai bune licee din Romania.

Texas adopta una din cele mai restrictive legi privind avortul

Senatul statului american Texas a adoptat unul dintre cele mai restrictive proiecte de lege privind avortul din tara, in ciuda opozitiei alesilor democrati care au reusit sa impiedice un text similar la.

FOTO Cele mai hidoase blocuri-turn din Slatina au devenit istorie

Municipiul Slatina a scapat de imaginea hidoasa a celor mai urate blocuri-turn aflate vizavi de cea mai mare piata agro-alimentara din oras, imagine ce pata nu doar aspectul zonei, ci chiar pe cea a urbei. Includerea acestor blocuri pe lista celor ce urmau a fi reabilitate prin termoizolare in acest an, fie si cu intarziere, isi arata rezultatele acum, cand, practic, intregul perimetru denota imaginea unui cartier nou.

Harta turistica a Romaniei, modificata total de criza. Care sunt acum cele mai (ne)vizitate judete din tara noastra

Criza a modificat total perceptia romanilor si strainilor asupra zonelor turistice din Romania. Litoralul, muntii, Delta Dunarii nu mai sunt atat de atractive ca in anii anteriori, motivele fiind multiple, tin atat de criza, dar, posibil, si de preturile ridicate din statiunile din aceste destinatii.

Una dintre cele mai bune inteligente artificiale din lume nu poate intrece un copil de patru ani la un test UQ

Cercetatorii de la Universitatea Illinois din Chicago au testat un computer de inteligenta artificiala printr-un examen de IQ si au descoperit ca nu reuseste sa depaseasca inca un copil.

Una dintre cele mai bune inteligente artificiale din lume nu poate intrece un copil de patru ani la un test IQ

Cercetatorii de la Universitatea Illinois din Chicago au testat un computer de inteligenta artificiala printr-un examen de IQ si au descoperit ca nu reuseste sa depaseasca inca un copil.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )