Libnet.ro
UNICEF

22:45

TOP 5 Cele mai inflacarate declaratii facute de Traian Basescu pentru basarabeni

Adevărul Adevărul,
TOP 5 Cele mai inflacarate declaratii facute de Traian Basescu pentru basarabeni

Presedintele roman Traian Basescu a facut in mai multe randuri adevarate declaratii de dragoste basarabenilor, la discursuri publice, interviuri de presa si intruniri oficiale. Iata, in cele ce urmeaza, cinci dintre cele mai savuroase declaratii ale liderului de la Cotroceni. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai tari piese de vara din toate timpurile!

Si pentru ca ne aflam in sezonul cald, iar muzica reprezinta soundtrack-ul distractiei sub soare, ADPM iti propune astazi sa asculti 10 dintre cele mai tari piese de vara ale tuturor timpurilor! Continue reading .

REPARTIZARE LICEU 2013. Elevii cu cele mai mari medii au intrat la Saguna. Au fost insa licee la care s-a intrat si cu medii sub 4.00

Colegiul National Andrei Saguna si-a confirmat si in acest an suprematia. Ultima medie de admitere a fost 9,56. Patru dintre cei cinci elevi care au avut media 10. 00 au ales acest colegiu. Saguna a intrat in top zece cele mai bune licee din Romania.

Rezultate admitere 2013: La ce licee s-a intrat cu cele mai mari medii

Salajul nu are nicio specializare in topul 50 al specializarilor la care s-a intrat, anul acesta, cu cele mai mari medii de admitere, top intocmit de Ministerul Educatiei Nationale.

Topul liceelor cu cele mai mari medii din tara la admitere. O scoala din Cluj, printre cele mai bune

Ministerul Educatiei a anuntat ca a facut prima repartizare computerizata in licee a absolventilor de clasa a VIII-a. Institutia a facut si un top al celor mai bune scoli din tara dupa primele si ultimele medii de admitere. Clujul se afla la egalitate cu ocupantul locului 5, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

Heroes by Nature, cele mai tari filme de actiune si aventura din lume, din septembrie, la Grand Cinema Digiplex

Incepand cu data de 5 septembrie, ai ocazia sa vezi pe marile ecrane cele mai tari filme de actiune si de aventura din lume. Astfel, vei putea face parte dintr-o comunitate sociala imensa si vei avea acces la sportivii si producatorii care au facut totul posibil. Romania face parte dintre tarile implicate in acest proiect international, iar filmele Heroes by Nature vor putea fi urmarite la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Suceava: Cum s-a ajuns sa se construiasca o groapa de gunoi ecologica intr-una dintre cele mai frumoase zone montane din tara

In judetul Suceava, aproape de varful unuia dintre cele mai frumoase pasuri montane din tara, pasul Mestecanis, pe o suprafata de 4,4 hectare de teren se construieste in prezent o groapa de gunoi ecologica. Cand va fi gata, in varful pasului Mestecanis, la noul depozit de deseuri de la Pojorata, vor fi aduse toate gunoaiele menajere din zona montana a judetului Suceava. Locul este la doar o curba distanta de varful pasului ce face legatura intre zonele turistice Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei, iar in acte este trecut oficial ca depozitul de deseuri de la Pojorata, cu toate ca localitatea care ii da numele este la o distanta de mai bine de 11 kilometri pe sosea. Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, a declarat pentru HotNews. ro ca decizia privind locul de amplasare a gropii de gunoi a fost luata in 2008-2009, cand el nu conducea institutia, dar ca exista o explicatie tehnica si ca nu exista nici un pericol ca mirosurile pestilentiale sa afecteze peisajul din zona.

Numarul afacerilor in agricultura a inregistrat una dintre cele mai ridicate rate de crestere

Un raport privind sectorul intreprinderilor mici si mijlocii IMM) din tara noastra a aratat ca numarul afacerilor in agricultura a inregistrat una dintre cele mai ridicate rate de crestere, cu peste 20. 700 de noi entitati infiintate anul trecut, conform unui comunicat de presa.

REPARTIZARE LICEU 2013 Colegiile Nationale Liviu Rebreanu si Andrei Muresanu, liceele unde s-a intrat cu notele cele mai mari

Repartizare Liceu 2013/ Ministerul Educatiei a publicat astazi pe site-ul admitere. edu. ro lista cu repartizarile absolventilor de clasa a VIII-a in licee. Liceele unde s-a intrat cu mediile cele mai mari au fost si in acest an Colegiul National Andrei Muresanu si Colegiul National Liviu Rebreanu.

REPARTIZARE LICEU 2013. Unirea a luat potul: 17 din primii 20 de elevi cu mediile cele mai mari vor invata la C.N.U.

Colegiul National Unirea a luat potul: 17 din primii 20 de elevi cu mediile cele mai mari vor invata aici.

REPARTIZARE LICEU 2013. Unirea a luat potul: 17 din primii 20 de elevi cu mediile cele mai mari vor invata la C.N.U. iar doua eleve de 10 au ales alte judete

Colegiul National Unirea a luat potul: 17 din primii 20 de elevi cu mediile cele mai mari vor invata aici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )