Libnet.ro
UNICEF

08:32

Top 10 cele mai vizitate orase din lume in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai vizitate orase din lume in 2018

In fiecare an, Mastercard realizeaza un top al celor mai populare orase. Anul acesta, Indicele Global Destination Cities a inclus in clasament 162 orase din intreaga lume. In realizarea topului se iau in calcul mai multe criterii, printre care numarul. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Ce este Patrulaterala Vestului, proiectul care uneste cele mai importante orase din cea mai dezvoltata regiune a tarii

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc cea de-a treia editie a conferintei Urban Talk, organizata de Urbanize Hub, la Timisoara, in cadrul careia 15 speakeri din sase tari au vorbit despre orasele viitorului.

Cum a slabit Ellie White 4 kg in 10 zile cu cea mai ciudata salata din lume

Ellie White afiseaza in ultima perioada o silueta de invidiat, laudata de fani pe retelele de socializare si de colegele din showbiz la evenimentele mondene la care participa. Artista infloreste parca de la o aparitie la alta, este plina de viata si are un ten stralucitor.

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru.

Cu cat s-a vandut cel mai scump whiskey din lume. Este o suma uriasa

Cea mai scumpa sticla de whiskey din lume a fost vanduta la o licitatie in Edinburgh pentru fabuloasa suma de 848,000de lire sterline. Is the Holy Grail of whisky the 60-year-old The Macallan Valerio Adami.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

Cap al mafiei italiene capturat in Romania. Se afla pe lista celor mai cautati fugari din lume

Un cap al mafiei italiene, condamnat pentru trafic international de droguri de mare risc, a fost depistat de politistii bihoreni, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al.

insemnul Illuminatilor, descoperit pe cea mai sfanta Carte din lume. E un semn clar cine conduce Planeta asta

Exista un scenariu extrem de popular printre consumatorii de teorii ale conspiratiei: lumea este condusa din umbra de un club al oamenilor puternici, care se trag din cea mai secreta organizatie mondiala -.

intreaga planeta e in stare de SOC! Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST: Cea mai valoroasa tenismena din lume, Simona Halep...

Verdict teribil primit de Simona Halep din partea medicilor. Dupa ce a parasit prematur turneele de la Wuhan si Beijing, plangandu-se de dureri puternice la spate, tenismena romana a facut analize medicale.

Sinteza zilei. Cele mai noi imagini din presa costaricana. Filmul arestarii Elenei Udrea si al Alinei Bica

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, ultimele imagini cu Elena Udrea si Alina Bica inainte sa fie ridicate din strada de politisti. Haideti sa vedem de ce Interpolul simte nevoia sa lase.

Cum a reusit una dintre cele mai bogate femei din Timisoara sa scape de taxa de paragina aplicata de primarie pentru o cladire lasata in ruina

Consiliul Local Timisoara a emis zeci de hotarari de supraimpozitare a unor cladiri istorice neingrijite. Printre proprietarii supusi supraimpozitarii s-a aflat si Rodica Vlad, patroana a lantului de farmacii Vlad si una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara. Rodica Vlad a contestat hotararea de supraimpozitare in instanta si a castigat.

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )