Libnet.ro
UNICEF

11:00

Top 10 evadari celebre din puscariile romanesti. Cum a scapat de dupa gratii infamul Berila, criminalul brutarilor

Adevărul Adevărul,
Top 10 evadari celebre din puscariile romanesti. Cum a scapat de dupa gratii infamul Berila, criminalul brutarilor

De-a lungului timpului, detinuti periculosi sau infractori de drept comun au ramas in istoria puscariilor din Romania dupa ce au reusit sa iasa din spatele gratiilor, in urma unor evadari demne de scenarii de film. continuă pe Adevărul

Evadari celebre. Cum a scapat Berila, cel mai odios criminal din istoria Romaniei

Detinuti periculosi sau infractori au ramas in istoria puscariilor din Romania, dupa ce au reusit sa iasa din spatele gratiilor, in urma unor evadari demne de scenarii de.

Crenvurstii din magazinele romanesti, putina carne si multi aditivi

Asociatia Pro Consumatori APC) a achizitionat din marile structuri comerciale hipermarketuri/supermarketuri) 43 de tipuri de crenvursti, in vederea realizarii unui studiu prin care sa atraga atentia in ceea ce priveste continutul acestor produse si potentialele efecte asupra sanatatii consumatorilor.

Dacian Ciolos: Nu am primit informari de la SRI cu privire la problemele din spitalele romanesti (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni ca nu a primit informari de la Serviciul Roman de Informatii cu privire la problemele din spitalele romanesti. Nu am primit informari - n. r. Am avut.

Subiectele zilei: Intrebari esentiale despre ultimele clipe ale lui Ekeng; Dezastrul din spitalele romanesti, vechi de 26 de ani. Dacian Ciolos a ordonat niste controale inutile; Imagini superbe de la premierea fetelor de la CSM Bucuresti dupa castigarea

Afaceristi romani implicati in scandalul PanamaPapers. Cea mai mare scurgere de informatii din istorie prinde in cele peste 11 milioane de documente un numar de peste o suta de cetateni romani. Parlamentarii vor liber la angajat nepoti. Senatorii si deputatii care si-au platit rudele la cabinetele parlamentare inainte de 2013 ar putea scapa de acuzatiile de conflict de interese daca Legislativul va vota un proiect in acest sens.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )