Libnet.ro
UNICEF

20:15

Topul domeniilor in care lucreaza persoanele cu cele mai mari rate de divort

Adevărul Adevărul,
Topul domeniilor in care lucreaza persoanele cu cele mai mari rate de divort

Cercetatorii au ajuns la concluzi ca domeniul de activitate si nivelul salarial influenteaza in mod semnificativ rata de divort a cuplurilor. continuă pe Adevărul

Omul care a declansat dosarul medicului Lucan: Unul din cele mai mari cazuri de coruptie dupa 1990

Dosarul medicului Mihai Lucan a pornit de la sesizarile lui Emanuel Ungureanu, deputat USR si fost colaborator al lui Lucan, care a fost angajat circa un an la Institut ca asistent social clinician. Deputatul.

Cele mai importante evenimente stiintifice ale anului 2017

2017 a fost un an al sfarsiturilor si al inceputurilor: misiunea navei spatiale Cassini a luat sfarsit dupa 13 ani, iar un obiect dintr-o alta galaxie ne-a vizitat Sistemul Solar. BBCrememoreaza unele dintre cele mai mari evenimente stiintifice ale anului care e pe cale sa se incheie.

24 IT. Top 2017: Cele mai tari jocuri pe calculator

Alexandru Ion, antreprenor si gamer, a fost invitatul Iulieo Nagy si al lui Laurentiu Matache in emisiunea 24 IT: Acesta a prezentat care au fost cele mai tari jocuri pe calculator in anul care se.

Cele mai tari superstitii de Craciun. Le stiati?

Craciunul este una dintre cele mai asteptate sarbatori crestine, insa aceasta zi sfanta vine la pachet si cu o serie de superstitii care mai de care mai interesante. Iata cateva dintre.

Cele mai frumoase carti de Craciun pentru copii

Unele dintre cele mai frumoase carti de copii au fost publicate sau reeditate in preajma sarbatorilor de iarna. Printre acestea se numara Darul lui Mos Craciun, Povesti de seara pentru fete rebele, Fetita care a salvat Craciunul.

FOTO Care sunt cele mai fotografiate cladiri din Brasov. Secrete si legende pastrate in folclor de secole

Brasovul este un oras turistic important si are cateva cladiri emblematice incarcate de istorie. Biserica Neagra, Casa Sfatului, Biserica Sfantul Bartolomeu, dar si casa unde Vlad Tepes s-a iubit cu amanta sunt printre cele mai fotografie repere din oras.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai calde MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

URARI DE CRACIUN. Cele mai inspirate MESAJE SI FELICITARI DE CRACIUN

Craciunul ne face sa fim mai altruisti, sa oferim iubire si mici surprize persoanelor care ne fac viata mai frumoasa. Ne simtim mai buni, mai linistiti, mai frumosi pentru ca primim si.

Cele mai frumoasce carti de Craciun pentru copii

Unele dintre cele mai frumoase carti de copii au fost publicate sau reeditate in preajma sarbatorilor. Printre acestea se numara Darul lui Mos Craciun,.

Salvamont Romania: 28 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore - cele mai multe, din Brasov si Gorj

Dispeceratul National Salvamont a primit in ultimele 24 de ore 28 de apeluri de urgenta, cele mai multe fiind din judetele Gorj si Brasov. Salvamontistii au avut alte 15 interventii in urma unor alarmari primite direct in dispeceratele locale Salvamont.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2087 seconds )