Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai importante evenimente stiintifice ale anului 2017

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante evenimente stiintifice ale anului 2017

2017 a fost un an al sfarsiturilor si al inceputurilor: misiunea navei spatiale Cassini a luat sfarsit dupa 13 ani, iar un obiect dintr-o alta galaxie ne-a vizitat Sistemul Solar. BBCrememoreaza unele dintre cele mai mari evenimente stiintifice ale anului care e pe cale sa se incheie. continuă pe Hotnews

VIDEO Top 6 cele mai periculoase experimente stiintifice din toate timpurile

De la experimentul riscant facut de Isaac Newton pe tema perceptiei vizuale si pana la analizele neobisnuite facute de Stubbins Ffirth pentru a depista cauzele declansarii febrei galbene, iata o retrospectiva a celor mai periculoase si neconventionale experimente realizate de cercetatori de-a lungul timpului in numele stiintei.

Cine este cel mai controversat politician al anului 2017

Florin Iordache este politicianul roman care a provocat cele mai multe reactii in spatiul public, in anul 2017. Declaratiile sale, de la pupitrul Guvernului, in noaptea de 31 ianurie, in.

Mesaje de Craciun 2017. Cele mai frumoase Urari de Craciun 2017 pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2017. E cel mai frumos moment al anului. E vremea linistii, a bradului si a timpului petrecut alaturi de cei dragi. E momentul pentru cele mai frumoase Mesaje de Craciun 2016. Stai o clipa si.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Iata cateva dintre cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN pentru familie Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie.

VIDEO Cele mai cunoscute piese de Craciun scoase de vedete ale pop-rock-ului romanesc

In prima zi de Craciun, va propunem o selectie dintre cele mai cunoscute compozitii ale artistilor pop-rock din Romania.

Continuarile Big Little Lies, The Handmaids Tale si Westworld, intre cele mai asteptate productii TV din 2018

Seriale create de Steven Soderbergh si J. Abrams, sezoanele secunde ale serialelor Big Little Lies, The Handmaids Tale si Westworld se numara printre cele mai asteptate productii TV din 2018.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai calde MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

24 IT. Top 2017: Cele mai tari jocuri pe calculator

Alexandru Ion, antreprenor si gamer, a fost invitatul Iulieo Nagy si al lui Laurentiu Matache in emisiunea 24 IT: Acesta a prezentat care au fost cele mai tari jocuri pe calculator in anul care se.

Cele mai frumoasce carti de Craciun pentru copii

Unele dintre cele mai frumoase carti de copii au fost publicate sau reeditate in preajma sarbatorilor. Printre acestea se numara Darul lui Mos Craciun,.

Cele mai frumoase carti de Craciun pentru copii

Unele dintre cele mai frumoase carti de copii au fost publicate sau reeditate in preajma sarbatorilor de iarna. Printre acestea se numara Darul lui Mos Craciun, Povesti de seara pentru fete rebele, Fetita care a salvat Craciunul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )