Libnet.ro
UNICEF

23:30

Top 10 iOS 11: care sunt schimbarile cele mai utile introduse de Appe

Playtech Playtech,
Top 10 iOS 11: care sunt schimbarile cele mai utile introduse de Appe

Aseara, Apple a lansat iOS 11 pentru majoritatea iPhone-urilor si iPad-urilor din ultimii ani. Din acest motiv, acum se preteaza un top 10 iOS 11 pentru a sintetiza schimbarile introduse odata cu noul firmware. iOS 11 poate fi instalat de orice posesor de iPhone 5S sau mai nou, iPad Air si iPad Mini 2 sau []. continuă pe Playtech

Top 10 iOS 11: care sunt schimbarile cele mai utile introduse de Apple

Aseara, Apple a lansat iOS 11 pentru majoritatea iPhone-urilor si iPad-urilor din ultimii ani. Din acest motiv, acum se preteaza un top 10 iOS 11 pentru a sintetiza schimbarile introduse odata cu noul firmware. iOS 11 poate fi instalat de orice posesor de iPhone 5S sau mai nou, iPad Air si iPad Mini 2 sau [].

Alerta de furtuna si vant puternic pentru Bucuresti: Care sunt zonele cele mai afectate (VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de furtuna si vant puternic pentru Bucuresti. Avertizarea este valabila de miercuri ora 16 pana joi la ora 9 dimineata, dar cu averse mai.

iOS 11: O serie de schimbari pe care le aduce ultimul update al sistemului de operare

IOS 11 a fost lansat de catre cei de la Apple pe 19 septembrie si vine cu o serie de specificatii care au fost asteptate cu nerabdare de catre o parte dintre detinatorii de iPhone, iPad si iPod. Am ales 10 update-uri aduse de noul sistem de operare pe.

Top 10 asemanari amuzante. Care este asemanarea dintre o femeie si Politia Rutiera

Cu umorul romanii reusesc sa iasa din orice imprejurare cu zambetul pe buze. Deseori, gasesc similitudini intre situatii de fapt, stari sau personaje care aparent nu au nicio legatura.

iOS 11 vs iOS 10.3.3: care este mai rapid pe iPhone

IOS 11 a fost lansat in urma cu mai putin de 48 de ore, dar pentru ca nu se misca la fel de bine pe toate terminalele Apple, cineva a facut o comparatie. Dupa cum am detaliat in articolul cu cele mai importante schimbari introduse in iOS 11, cel mai nou firmware iesit din Cupertino [].

Primele probleme pe iPhone 8, iPhone X si alte telefoane cu iOS 11

Odata cu iPhone 8 si iPhone X, , Apple a lansat iOS 11 pentru o varietate foarte mare de iDevice-uri. Din pacate, se pare ca respectivul sistem de operare nu este perfect. iOS 11 vine la pachet cu unele dintre cele mai importante schimbari aduse platformei Apple pentru mobile din ultimii ani. Unele sunt utile [].

Top 10 cele mai bune aparitii de la Premiile EMMY 2017

Stilistii si editorii de moda de la Harpers Bazaar au decis! Iata care sunt vedetele care intra in Top 10 al celor mai bune aparitii vestimentare de la ceremonia premiilor EMMY din acest an! .

iPhone 8 si cele cu iOS 11 au probleme pe Microsoft Exchange si Outlook

IOS 11 este cel mai nou sistem de operare pentru iPhone-uri si iPad-uri, dar se pare ca este departe de a fi perfect, mai ales cand vine vorba de compatibilitatea cu serviciile Microsoft. Au trecut doar cateva zile de la lansarea iOS 11 si deja incep sa iasa la iveala cateva handicapuri importante ale platformei.

iOS 11 lansat oficial: care sunt toate noutatile introduse de Apple

Conform promisiunilor din ultima perioada, Apple a lansat iOS 11 in varianta finala aseara pe o varietate mare de iPhone-uri si iPad-uri. iOS 11 este cel mai nou sistem de operare iesit din Cupertino pentru terminalele companiei. Acesta este disponibil pentru orice iPhone de la 5S si pana la iPhone X, orice iPad de la [].

iOS 11 se lanseaza in aceasta seara pentru iPhone si iPad. La ce ora va putea fi descarcat si ce schimbari va aduce

Noul sistem de operare pentru dispozitivele mobile Apple, iOS 11, se va lansa astazi, odata cu startul comenzilor pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus. Despre iOS 11 se cunosc deja multe detalii, acesta aflandu-se in stadiul beta din iunie si pana acum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )