Libnet.ro
UNICEF

01:06

TOP 10 lucruri pe care vrei sa le stii despre Forumul Economic Mondial de la Davos

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10 lucruri pe care vrei sa le stii despre Forumul Economic Mondial de la Davos

Forumul Economic Mondial de la Davos este unul dintre cele mai asteptate evenimente economice, unde 40 de sefi de stat sau de guvern si 1. 000 companii se zbat sa faca impresii memorabile despre ei si entitatile pe care le reprezinta, sub ochii a 2. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: cele mai vandute modele de masini in Europa anul trecut

Jumatate dintre cele mai vandute zece modele de masini anul trecut pe piata europeana au fost germane, in topul dominat de autoturisme de buget este si un model premium. Sase modele din Top 10 cele mai vandute masini in Europa au inregistrat o crestere.

10 lucruri pe care oameni puternici nu le fac

Uneori, in viata nu lucrurile pe care le face cineva fac diferenta ci lucrurile pe care le evita au cel mai mare efect. Fiintele umane au o adevarata adversiune fata de a nu face ceva; oamenii cred ca pentru a avea.

TOP 10: cele mai inovative tari de pe glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul.

Uita tot ce stii despre apa! Cata, ce fel si cum trebuie consumata, ca sa arzi grasimea.

Daca pana acum ai stiut ca trebuie sa bei cel putin doi litri de apa pe zi, iata ca de fapt acest sfat este interpretat oarecum gresit. Nu este vorba despre cantitatea de apa necesara zilnic organismului, ci mai degraba despre felul in care aceasta cantitate de apa intra in corpul nostru. Mai mult decat atat, in cele ce urmeaza vei afla de ce apa te ajuta sa arzi grasimile, care sunt sursele cele mai bune pentru diferite tipuri de apa si totodata ce efecte are efectiv asupra corpului, pentru a .

Top 10 cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile

Prin intermediul unui videoclip, artistul ajunge mai aproape de inimile fanilor sai. Si cum poate sa faca mai bine acest lucru decat sa investeasca foarte mult in cele mai bune imagini si tehnologii folosite pentru a realiza un clip video de exceptie. Astfel, pentru a contoriza cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile, publicatia Business Insider a realizat un top zece al celor mai costisitoare productii de gen.

Top 10 recorduri pe piata de arta din Romania in 2013

Cele mai mari zece tranzactii de pe piata de arta din Romania au avut anul trecut o valoarea totala de 1,23 milioane de euro, mai mult cu 8% fata de 2012. Wall-Street. ro va prezinta care sunt cele picturile pentru care romanii au platit cel mai mult.

Keira Knightley, top 10 cele mai reusite tinute red carpet!

De la Chanel si pana la Burberry Prorsum sau Elie Saab Haute Couture, de la rochii lungi si spectaculoase de seara pana la rochite midi sau tinute ceva mai lejere, Keira Knightley stie sa le poarte pe toate cu atitdinea potrivita, motiv pentru care poate fi considerata un veritabil fashion icon.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )