Libnet.ro
UNICEF

14:00

TOP 10: cele mai vandute modele de masini in Europa anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai vandute modele de masini in Europa anul trecut

Jumatate dintre cele mai vandute zece modele de masini anul trecut pe piata europeana au fost germane, in topul dominat de autoturisme de buget este si un model premium. Sase modele din Top 10 cele mai vandute masini in Europa au inregistrat o crestere. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: cele mai inovative tari de pe glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul.

Top zece cele mai inovative tari de pe Glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul intern brut pe cap de locuitor, nivelul de inalta tehnologie, numarul de cetateni cu studii superioare si capacitatea de productie.

Keira Knightley, top 10 cele mai reusite tinute red carpet!

De la Chanel si pana la Burberry Prorsum sau Elie Saab Haute Couture, de la rochii lungi si spectaculoase de seara pana la rochite midi sau tinute ceva mai lejere, Keira Knightley stie sa le poarte pe toate cu atitdinea potrivita, motiv pentru care poate fi considerata un veritabil fashion icon.

Sibex a ratat la mustata topul primelor 10 cele mai mari piete europene pentru derivate pe indici in 2013

Romania a ocupat anul trecut locul 11 in clasamentul european al celor mai mari piete pentru derivate pe indici, potrivit unui raport al Federatiei Burselor din Europa FESE).

TOP 10: cele mai bune hoteluri din Romania

TripAdvisor, site-ul specializat pe domeniul turismului, a dat publicitatii topul celor mai bune hoteluri din Romania. Iata unitatile de cazare pe care pe care merita sa le iei in calcul daca vrei sa te cazezi in tara.

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

Top 10 cele mai apreciate transformari ale lui Ellie White de la Te cunosc de undeva

De-a lungul sezonului trecut al emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, Ellie White a facut furori cu transformarile care au transpus-o in pielea multor personaje extrem de interesante. Totusi, dupa cum o arata un sondaj realizat recent, cea mai apreciata transformare a artistei a fost cea in Romica Puceanu.

Top 10: Cele mai virale reclame auto din 2013

Cele mai vizionate zece reclame auto pe canalul YouTube au depasit trei milioane de afisari in 2013, o singura marca de lux a intrat in clasament si patru branduri premium, scrie virals-arena. com .

Top 10 recorduri pe piata de arta din Romania in 2013

Cele mai mari zece tranzactii de pe piata de arta din Romania au avut anul trecut o valoarea totala de 1,23 milioane de euro, mai mult cu 8% fata de 2012. Wall-Street. ro va prezinta care sunt cele picturile pentru care romanii au platit cel mai mult.

Grupul Toyota a vandut anul trecut cele mai multe masini la nivel global, urmat de GM si Volkswagen

Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule, cel mai mult la nivel global pentru al doilea an consecutiv, fiind urmat de General Motors SUA) si Volkswagen Germania). Pentru 2014, Toyota.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )