Libnet.ro
UNICEF

22:45

Top 10 tendinte din lumea tehnologiei, pentru anul 2014: aplicatiile vor schimba societatea, amprentele vor debloca orice si senzorii interactivi vor fi pretutindeni

Adevărul Adevărul,
Top 10 tendinte din lumea tehnologiei, pentru anul 2014: aplicatiile vor schimba societatea, amprentele vor debloca orice si senzorii interactivi vor fi pretutindeni

Ericsson ConsumerLab a identificat cele mai importante tendinte de consum in ITC pentru anul 2014. De peste 15 ani, ConsumerLab a desfasurat o multitudine de cercetari pentru a identifica valori, tipare de comportament si modurile in care oamenii folosesc tehnologia. continuă pe Adevărul

Top: cele mai importante 10 tendinte de consum in ITC in 2014

Printre cele mai importante 10 tendinte de consum in ITC pentru 2014 identificate de un studiu Ericsson sunt aplicatiile, amprentele ce vor debloca orice dispozitiv personal si smartphone-urile ce vor putea efectua din ce in ce mai multe.

TOP 10 cele mai vandute modele auto. Cum arata clasamentul fata de 2012

Romanii au cumparat anul acesta in primele 11 luni 62. 000 de masini noi, cu 7% mai putine comparativ cu anul trecut, iar dintre acestea peste jumatate, 32. 892 unitati, o reprezinta primele 10 cele mai vandute modele auto. Afla mai jos ce schimbari au.

Top 10: cele mai economice autoturisme pe benzina

Anul 2014 incepe prost pentru posesorii de masini pe benzina, pentru ca pretul acestui carburant va fi mai mare decat al motorinei. Acest lucru ar putea determina din nou romanii sa se orienteze catre masini diesel sau sa caute cele mai economice.

Top 10 cautari pe Google in 2013 [+VIDEO]

Tocmai pentru ca este o entitate atat de importanta pe internet, top 10 cautaripe Google reprezinta o sinteza din cateva cuvinte a anului 2013. Chiar daca in curand aceasta afirmatie va deveni un cliseu, se potriveste de minune si in acest context. Sfarsitul de an este o perioada perfecta pentru top-uri, sinteze si rapoarte, motiv pentru care, cei de la Google au creat un clip intitulat Google 2013 Zeitgeist si au publicat topul de mai jos. Tot cu aceasta ocazie, [].

Camera Deputatilor: Atitudinea si mesajele transmise in spatiul public de catre Lucian Bolcas, pe ordinea de zi a unei subcomisii din cadrul Comisiei pentru drepturile omului

Subcomisia pentru egalitate de tratament si nediscriminare din cadrul Comisiei pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale discuta luni atitudinea si mesajele transmise in spatiul public de catre Lucian Bolcas, propunerea Senatului pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa al Camerei Deputatilor.

AdePlast estimeaza, pentru anul acesta, un profit net de aproximativ 10 milioane de lei

AdePlast incheie anul cu o cifra de afaceri estimata la aproximativ 250 milioane de lei, in crestere cu 35% fata de anul trecut, prognozand un profit net de aproximativ 10 milioane de lei, in usoara scadere fata de 2012, se arata intr-un comunicat de presa.

Basescu: Am promulgat bugetul de stat pentru anul viitor

Update 17:33 Basescu: Nu se rupe USL-ul. Puteti sa va faceti Craciunul si Anul Nou linistiti Presdintele Traian Basescu a declarat, in aceasta seara, ca Uniunea Social-Liberala nu se va destrama, precizand ca PSD si PNL doar se sicaneaza.

Sony Xperia E2, un smartphone accesibil cu LTE pentru anul 2014

Sony a reusit sa introduca anul acesta un numar semnificativ de smartphone-uri high-end care nu au fost prea populare. Sony Xperia E, un model low-end, va avea si un succesor in 2014. Sony Xperia E2 va fi numele noii versiuni, care, spre deosebire de prima, va incorpora si conectivitate LTE. Acesta este un lucru bun. in primul rand, va fi unul dintre putinele dispozitive low-end cu conectivitate LTE, iar in al doilea rand va marca faptul ca tehnologia se ieftineste [].

Zgonea: Legea amnistiei, amanata pentru anul viitor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca Legea amnistiei va ajunge, din nou, pe masa Parlamentului, abia anul viitor.

DNA: Primarul din Vidra, retinut pentru luare de mita.

Primarul din localitatea ilfoveana Vidra, Florin Niculae, a fost retinut de procurorii DNA pentru laure de mita in forma continuata. Din ordonanta de retinere intocmita de procurori a rezultat ca inculpatul Niculae Florin, in calitatea sa de primar a pretins de la un denuntator, reprezentantul unei societati comerciale, suma de 570. 000 lei, adica un comision de 10% din valoarea unui contract pentru servicii de proiectare si executie a lucrarilor de alimentare cu apa in satele Vidra, Cretesti .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )