Libnet.ro
UNICEF

18:00

Top 13 preluari care au fost mai bune decat melodiile originale

Adevărul Adevărul,
Top 13 preluari care au fost mai bune decat melodiile originale

Se spune ca o preluare nu va fi niciodata asa de buna precum originalul. Prin definitie o preluare este o. copie. O reinterpretare a unui original. Totusi iata cativa artisti care au reusit sa depaseasca succesul cu cover-urile lor!. continuă pe Adevărul

Lumea publicitatii in 2014: cele mai bune 8 reclame ale anului pe care le-ai ratat

Ce au in comun hotii si politistii, fetitele care pot zbura, actorii americani din anii 039;70 si hiturile casei de discuri americane Motown? Toate figureaza in topul celor mai bune reclame din lume ale anului 2014. Iata care este topul celor mai.

Violenta inscoala.E mai grav decat ne inchipuim

Statisticile arata o realitate care e mult mai grava decat de inchipuim. Nu stim cum va fi societatea de maine, insa generatiile de azi nu inspira incredere intr-o lume mai culta si mai pasnica.

Numarul infractorilor prinsi in perioada sarbatorilor de iarna, mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut

Aproape 2. 200 de persoane suspectate de comiterea unor infractiuni au fost depistate de Politia Romana in ultimele doua saptamani, mai multe decat aceeasi perioada a anului trecut. Oamenii legii au precizat ca si infractiunile privind regimul materiilor explozibile a crescut.

Guvernatorul BNR castiga 10.000 euro/luna, de 6 ori mai mult decat Presedintele tarii

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, are un salariu de 10. 000 de euro pe luna, de sase ori mai mult decat Presedintele tarii, dar de doua-trei ori mai putin decat directorii bancilor pe care le supravegheaza.

Cele mai bune sfaturi INEDITE legate de cariera

Sunt o multume de specialisti care ne dau sfaturi de cariera. De la clasicul fa ce iti place cu adevarat la bine-cunoscutul da 110% din energia ta pentru proiectul in care te implici. Am auzit cu totii de ele, iar unele.

Klaus Iohannis: Salut debutul presedintiei letone a Consiliului Uniunii Europene si intrarea Lituaniei in zona euro/ Acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni

Presedintele Klaus Iohannis a salutat preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Letonia precum si intrarea Lituaniei in zona euro. El a afirmat in mesajul postat pe Facebook ca Europa continua consolidarea unitatii sale si ca anul 2015 va reprezenta pentru romani inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Victoria Beckham si Kate Moss, la 40 de ani! Iata cele mai bune aparitii vestimentare!

Va invitam astazi sa admirati cateva dintre cele mai reusite aparitii vestimentare pe care le-au punctat de-a lungul anilor Victoria Beckham si Kate Moss, doua veritabile fashion icons! .

Cele mai bune alimente pentru a avea ochi sanatosi

A fi sanatos se traduce deseori printr-o dieta echilibrata si un stil de viata activ. Cu toate acestea, ca sa ne pastram sanatosi in intregime trebuie sa avem grija si de ochii nostri, furnizandu-le complexul de vitamine si minerale necesar. Iata o lista cu cele mai bune alimente care intaresc vederea.

Se schiaza in cele mai bune conditii pe partiile din Sureanu si de la Arieseni

Sezonul sporturilor de iarna si-a intrat din plin in paine pe partiile din alba. Atat in masivul Sureanu cat si la Arieseni, in Apuseni, se schiaza in cele mai bune conditii. Singurul impediment ar fi vremea foarte rece cu temperaturi ce pot scadea sub minus 15 grade celsius. Informatii la zi cu privire la starea partiilor ne sunt oferite de Serviciul Turism al Consiliului Judetean Alba.

Benzina ar fi mai ieftina decat apa fara taxele care ajung la stat (VIDEO)

Fara taxele care ajung la stat, benzina ar fi mai ieftina decat apa. Mai mult de jumatate din pretul litrului de benzina il reprezinta taxele impuse de statul roman. Daca soferii ar fi scutiti de ele, ar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )