Libnet.ro
UNICEF

06:30

Top 20 companii farmaceutice cu cele mai mari vanzari in primul trimestru al acestui an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 20 companii farmaceutice cu cele mai mari vanzari in primul trimestru al acestui an

In primul trimestru al acestui an, valoarea totala a medicamentelor eliberate catre pacienti in Romania s-a ridicat la 3,78 miliarde lei, in crestere cu 17,3% fata de trimestrul 1 din 2017, crestere datorata in special contractelor cost-volum-. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 15 orase cu cele mai mari salarii pentru cele mai putine ore de munca

Combinand mai multi indicatori, printre care salariul net lunar, concediul platit si numarul de ore lucrate, cercetatorii au realizat un clasament al oraselor care ofera cele mai bune salarii raportat la numarul de ore muncite.

Sectoarele IT si intermedieri financiare au oferit cele mai mari salarii, n aprilie

IT-stii si persoanele care lucreaza in intermedieri financiare si asigurari au avut cele mai mari salarii nete din economie, in aprilie, conform datelor Institutului National de Statistica INS). Astfel, personalul din sectorul Informatii si Comunicatii au luat, in medie, 5. 287 lei, in timp ce in sectorul financiar castigul a fost de 5. 243 lei. Trebuie remarcat ca la IT-sti suma s scazut cu 0,7%, comparativ cu luna precedenta.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

eMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

EMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie. Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi: .

Strada Lipscani, un loc fascinant din inima Capitalei: Povestea de sute de ani a uneia dintre cele mai animate zone ale Bucurestiului (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Strada Lipscani este una dintre cele mai.

Top 10 cele mai vandute telefoane: Galaxy S9 si iPhone X dau tonul

Avand in vedere ritmul lansarilor din piata de mobile, te-ai fi asteptat la un top 10 cu cele mai vandute telefoane foarte diversificat. in realitate, varfurile de gama de la Samsung si Apple continua sa fie lideri necontestati. in fiecare saptamana, aflam noi detalii despre smartphone-uri mai mult sau mai putin interesante care ajung in [].

Rau-platnicii facturilor de curent vor fi obligati sa depuna garantii mai mari

Consumatorii racordati la serviciul de furnizare a energiei electrice si care nu isi platesc la timp facturile sau care au fost prinsi ca umbla la contor ar putea fi obligati sa furnizeze garantii financiare considerabil mai mari, daca furnizorii doresc acest lucru.

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt zonele cele mai afectate!

Urmatorul interval va fi caracterizat printr-o vreme deosebit de calda in cea mai mare parte a sa, in aproape fiecare zi valorile termice urmand sa depaseasca normalul climatologic specific mijlocului lunii.

Doliu in muzica populara: Una dintre cele mai iubite artiste a murit (FOTO, VIDEO)

Muzica populara romaneasca mai pierde o interpreta. Cantareata Maria Butaciu a murit luni, la varsta de 78 de ani, informeaza Spynews. Artista se afla in coma de mai mult de o luna, dupa ce a suferit un.

Klaus Iohannis: Analfabetismul functional se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul unei dezbateri pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. Acesta a mai spus ca educatia se face.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )