Libnet.ro
UNICEF

06:00

Top 25 cele mai frumoase rochii de red carpet!

ADPM ADPM,
Top 25 cele mai frumoase rochii de red carpet!

De la rochia Lanvin pe care Linda Evangelista a purtat-o in 2008 la Festivalul de Film de la Cannes, cea Alexandre McQuuen afisata de Kate Middleton cu ocazia BAFTA Awards 2011, sau superba creatie Armani Prive, pentru care a optat Anne Hathaway la Oscarurile din 2009 si pana la rochia Givenchy Haute Couture, purtata de Cate Blanchett la Premiile Oscar 2001, ori cea rosie Balenciaga, in care Nicole Kidman a stralucit la Oscarurile din 2007, ADPM iti arata 25 dintre cele mai frumoase rochii de red carpet purtate vreodata de staruri!. continuă pe ADPM

VIDEO FOTO Lenovo Vibe X - unul dintre cele mai frumoase telefoane cu Android. il vrem in Europa

La MWC 2014, Lenovo a prezentat publicului din Barcelona telefoanele Vibe X si Vibe Z, pe langa tableta Yoga de 10,1 inci cu ecran HD. Am pus mana pe Vibe X si va oferim prima impresie despre el.

Acestea sunt cele mai proaste filme in 2014. Cine a luat Zmeura de Aur

Comedia Filmul 43: Scandalos/ Movie 43 a fost marele castigator al premiilor Zmeura de Aur 2014, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, conform Reuters, citat de Mediafax .

Peste 90.000 de inscrieri la clasa pregatitoare. Cele mai multe sunt in Bucuresti

In numai 6 zile de cand au inceput inscrierile in clasa pregatitoare, au fost inregistrate aproape 91. 000 de cereri. Cele mai multe sunt in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta si Timis.

Cele mai profitabile filme nominalizate la Oscar

Mai sunt doar cateva ore pana cand vom afla care sunt castigatorii premiilor Oscar, adica cei care au realizat cele mai bune filme ale acestui an. Pana atunci, sa citim cateva informatii despre cati bani au facut peliculele nominalizate la Oscar,.

Cele mai bune momente de la Paris Fashion Week!

Balenciaga, Balmain, Carven, Cedric Charlier, Dries van Noten, Lanvin, Nina Ricci, Rochas si Vionett sunt brand-urile ale caror colectii s-au evidentiat cel mai bine sezonul acesta in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, Paris Fashion Week!.

Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Ce gandesc femeile despre cele mai ciudate locuri in care poti face sex

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, intra in mintea lor si afla ce gandesc femeile despre cele mai ciudate locuri in care poti face sex.

Mircea Badea: Romania cred ca este tara cu cele mai multe canale de stiri per capita

Mircea Badea si Ross Biggam, presedintele Asociatiei Televiziunilor Comerciale din Romania, au dialogat joi, la Sinteza Zilei, despre televiziunile din Romania. Romania cred ca este tara cu cele mai multe.

Ministerul Educatiei: Peste 72.600 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, cele mai ...

Miniserul Educatiei Nationale informeaza ca peste 72. 600 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate de luni pana joi, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava si Constanta, noteaza Mediafax. Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 a inceput in 24 februarie, parintii putand completa cererea-tip atat online, cat si la unitatea de invatamant. Citeste si: Cum sa driblezi regulile la inscrierea in clasa pregatitoare Potrivit .

Fara antibiotice la cei mici: Ghid complet de tratament pentru cele mai raspandite boli ale copilariei

In 100 de remedii naturale pentru copilul tau, dr. Jared M. Skowron, medic pediatru si specialist in medicina naturista, le arata parintilor cum sa previna si sa trateze bolile copiilor, de la cele mai banale, ca indigestia, durerile de cap si infectiile minore, la unele mai grave, cum sunt alergiile alimentare, diabetul si astmul. Comandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUITComandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUIT.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )