Libnet.ro
UNICEF

09:00

Top 5 bacterii din apa potabila. Care sunt cei mai periculosi agenti patogeni, responsabili de boli deosebit de grave

Adevărul Adevărul,
Top 5 bacterii din apa potabila. Care sunt cei mai periculosi agenti patogeni, responsabili de boli deosebit de grave

Bacteriile din apa potabila care curge la robinet pot fi patogene, adica pot determina aparitia unor boli, sau nepatogene. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii reziliaza contractul cu Polisano pentru vaccinul hexavalent, cu care sunt imunizati bebelusii (VIDEO)

Ministerul Sanatatii reziliaza contractul cu Polisano pentru vaccinul hexavalent, cu care sunt imunizati bebelusii. 000 de doze intentioneaza sa cumpere de urgenta autoritatile, direct de la.

TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Unde in lume ai vrea sa traiesti dupa ce iesi la pensie? Cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi dupa ani de munca au fost dezvaluite intr-o analiza a ghidului Live and Invest Overseas, potrivit Marketwatch. com , in functie de.

Taxify, varul de la tara al Uber si varul de la oras al taximetriei. Care sunt avantajele si dezavantajele noului serviciu de transport

Un nou serviciu de transport in comun a aparut in Romania, iar acela este Taxify. in conditiile in care taxiul deja nu mai este singura optiune pentru cei care vor sa se deplaseze.

Bijuteriile turistice ale Europei: Care sunt cele mai frumoase plaje ale batranului continent (VIDEO, FOTO)

Din Grecia si pana in Portugalia, Europa este ticsita de plaje de vis. Si pentru ca privitul nu costa, pregatiti-va de o vacanta virtuala! Pornim impreuna intr-o calatorie prin.

Pretul berii va creste din cauza ploilor care au afectat recoltele de orz din Franta si Germania

Ploile torentiale din acest an au afectat recoltele de orz din Franta si Germania, ceea ce va duce la cresterea costurilor pentru companiile care folosesc orz pentru a produce malt, un ingredient important din bere, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Rusia si-a retras din IRAN avioanele care au participat la campania impotriva ISIS

Rusia si-a retras din Iran avioanele de lupta care au participat la misiuni impotriva pozitiilor ISIS din Siria, a anuntat luni purtatorul de cuvant al Ministerului rus al Apararii.

Drama din spatele imaginii care surprinde catastrofa umanitara din Siria. De data asta, cineva a filmat

Barbatul care l-a salvat pe micutul Omran Daqneesh de sub ruinele casei sale, dupa ce a fost lovita de o bomba, a afirmat ca astfel de tragedii se intampla in fiecare zi in Alep, scrie The.

Ali Daqneesh a murit din cauza bombei care a facut ca fratele sau Omran sa devina o imagine-simbol pentru razboiul sirian

Cand bombele au cazut peste casa familiei Daqneesh, unul dintre copii a iesit dintre daramaturi aproape nevatamat si a devenit imediat un simbol global pentru ce se intampla in razboiul din Siria, scrie The Telegraph.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2488 seconds )