Libnet.ro
UNICEF

07:45

Bijuteriile turistice ale Europei: Care sunt cele mai frumoase plaje ale batranului continent (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Bijuteriile turistice ale Europei: Care sunt cele mai frumoase plaje ale batranului continent (VIDEO, FOTO)

Din Grecia si pana in Portugalia, Europa este ticsita de plaje de vis. Si pentru ca privitul nu costa, pregatiti-va de o vacanta virtuala! Pornim impreuna intr-o calatorie prin. continuă pe B1

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le faci cu banii tai, in functie de varsta

Fiecare categorie de varsta poate fi caracterizata printr-o serie de greseli pe care oamenii le fac cu propriii lor bani. Daca nu te afli printre cei mai bogati oameni din lume, si tu ai facut, de-alungul timpului, o serie de greseli financiare.

Care sunt cele trei lucruri interzise in filmele Disney

Regizorul filmului de animatie Dragonul lui Pete a dezvaluit care sunt cele trei lucruri interzise in fiecare contract pe care Disney il are, potrivit bfmtv. com. Spre exemplu, nu s-ar putea realiza.

Caini, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune romanesti, are un trailer

Din 23 septembrie, unul dintre cele mai asteptate filme romanesti ale anului, poate fi vazut pe marile ecrane. Pana atunci, va puteti tempera curiozitatea cu trailerul de mai sus. Caini reprezintadebutul in lungmetraj al lui Bogdan Mirica, scenaristul si co-regizorul serialului HBO Umbre, si ii reuneste pe actorii Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Gheorghe Visu.

Cele mai tari photobombs cu vedete

Se intampla des ca in fotografiile pe care le realizam sa intre, din greseala, si oaspeti nepoftiti. Fenomenul se numeste Photobomb. De-a lungul timpului, si vedete renumite au intrat in cadru voit sau nevoit, chiar si la ceremonii fastuoase precum Oscarurile. Iata cele mai tari photobombs cu vedete.

Cele mai celebre surori din showbiz

In industria modei, si nu numai, exista multe vedete feminine la patrat. Adica surori sau chiar gemene devenite celebre prin asociere si care au pozat chiar impreuna in diverse campanii fashion. Iata-le pe cele mai cunoscute.

Aceasta ecuatie ar putea uni doua dintre cele mai importante teorii din fizica

Una dintre cele mai mari probleme din universul fizicii este ca doua dintre cele mai bune teorii pe care le avem despre lumea in care traim, relativitatea generala si mecanica cuantica, functioneaza perfect pe cont propriu. Odata ce le aduci impreuna, totusi, nu mai functioneaza. Un fizician de la Stanford a gasit o ecuatie care [].

Ce se intampla cu manuscrisul Voynich, una dintre cele mai misterioase scrieri din lume

Una din cele mai enigmatice carti din lume va fi reprodusa in Spania: manuscrisul Voynich, scris pe un pergament medieval intr-o limba pe care nici cei mai mari criptografi nu au reusit sa o.

Cele mai bune chiftelute marinate

Un deliciu cu care ne rasfata bunica in fiecare vara, cele mai bune chiftelute marinate se pot prepara in scurt timp si pentru un festin culinar ademenitor. Nu ratam nicio ocazie sa le preparam, dar mai ales sa le mancam!.

Cele mai ciudate cinci superstitii culinare la romani. Despre carnea caror animale se crede ca vindeca anumite boli

Meniul cu pretentii medicinale este compus din cele mai bizare lucruri, care de obicei trezesc repulsie: inima cruda de porumbel, zeama de broasca sau carne de barza ori de soparla.

CBRE Romania: Proprietatile din retail si spatiile de birouri - cele mai tranzactionate

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii sase ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )