Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Unde in lume ai vrea sa traiesti dupa ce iesi la pensie? Cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi dupa ani de munca au fost dezvaluite intr-o analiza a ghidului Live and Invest Overseas, potrivit Marketwatch. com , in functie de. continuă pe Wall-Street Ro

Ce se intampla cu manuscrisul Voynich, una dintre cele mai misterioase scrieri din lume

Una din cele mai enigmatice carti din lume va fi reprodusa in Spania: manuscrisul Voynich, scris pe un pergament medieval intr-o limba pe care nici cei mai mari criptografi nu au reusit sa o.

Cele mai bune telefoane din 2016, inainte de lansarea iPhone 7

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata telefoanelor mobile. Samsung a inceput sa acordeo importanta din ce in ce mai mare modelelor Edge, lansand primul [].

Cele mai bune chiftelute marinate

Un deliciu cu care ne rasfata bunica in fiecare vara, cele mai bune chiftelute marinate se pot prepara in scurt timp si pentru un festin culinar ademenitor. Nu ratam nicio ocazie sa le preparam, dar mai ales sa le mancam!.

FOTO Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai misterioase carti din lume, va fi reprodus in Spania

Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai enigmatice carti din lume, va fi reprodusa in tara lui Cervantes. Tiparita pe un pergament medieval, intr-o limba pe care marii criptografi nu au putut niciodata sa o descifreze, cartea este rareori scoasa din seiful bibliotecii Universitatii Yale din Statele Unite. Totusi, o editura spaniola a obtinut drepturile de a o publica, scrie Le Point, citat de news. ro.

Cele mai celebre surori din showbiz

In industria modei, si nu numai, exista multe vedete feminine la patrat. Adica surori sau chiar gemene devenite celebre prin asociere si care au pozat chiar impreuna in diverse campanii fashion. Iata-le pe cele mai cunoscute.

Averea lui Bill Gates a atins un nivel record. Cati bani are cel mai bogat om din lume

Averea neta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a atins vineri un nivel record. Bill Gates detine 90 de miliarde de dolari,relateaza Bloomberg. Averea lui Gates este cu 13,5 miliarde de dolari.

Caru' cu vedete:Laura Cosoi s-a pozat in costum de baie si a aratat mai mult decat si-a dorit. Ups, sanul ei...;Andreea de la Insula Iubirii a aparut aproape goala. Ce au observat fanii la fundul ei;O recunosti? A fost cea mai sexy femeie din lume. Acum

Delia a incins spiritele cu o fotografie publicata pe Facebook: Nu e ea, fratilor. Delia nu inceteaza niciodata sa isi surprinda fanii cu atitudinea ei nonconformista, doavada stand. Doar fundul a ramas din ea! Posteriorul lui Kim Kardashian a pierdut lupta cu gravitatia. Kim Kardashian 35 de ani) a investit milioane de dolari in fundul care i-a.

Feng shui: Cele mai mari 5 greseli pe care le poti face in casa ta

Daca vrei sa ai o viata frumoasa, insa nu stii ce sa faci atunci ar trebui sa abordezi cateva elemente de feng shui. Aceasta forma de arta provenita din China este un instrument uimitor, cu un potential substantial care.

Cea mai scumpa casa din lume, scoasa la vanzare: cum arata proprietatea de 1 miliard de euro FOTO VIDEO

Proprietatea Les Cedres are mari sanse sa devina cea mai scumpa vila din lume, fiind scoasa la vanzare pentru suma de 1 miliard de euro. Propritatea a fost detinuta de Suzanne Marnier-Lapostol, mostenitoare a companiei internationale producatoare de bauturi alcoolice Grand Marnier, si este situata in sudul Frantei, in Saint-Jean-Cap-Ferrat, desemnat in 2012 al doilea cel mai scump loc din lume pentru achizitionarea unei case, dupa Monaco.

Romania urca 6 pozitii in Topul Global al Inovatiei: sa aruncam o privire la primele 10 cele mai inovatoare economii din lume

Romania a urcat sase pozitii in Topul Global al Inovatiei pe 2016 , comparativ cu anul trecut, clasament realizat de catre Universitatea Cornell, INSEAD si Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale OMPI). Autorii studiului au analizat un.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )