Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO: Care sunt cele mai frumoase casute din copaci din lume. Una dintre ele se afla in Predeal!

România Liberă România Liberă,
FOTO: Care sunt cele mai frumoase casute din copaci din lume. Una dintre ele se afla in Predeal!

In lume exista nenumarate casute in copaci care sunt incredibil de frumoase si ii fascineaza pe iubitorii de natura. continuă pe România Liberă

Special pentru o vacanta de neuitat! Top 6 hoteluri cu cele mai frumoase privelisti din lume!

Pe langa confort, care trebuie sa existe negresit, atunci cand iti alegi hotelul in care urmeaza sa-ti petreci vacanta, cu siguranta ca ti-ai dori sa fie unul cu o priveliste minunata de care sa te poti bucura in fiecare dimineata imediat dupa ce deschizi ochii. Ei bine, urmatoarele 6 hoteluri nu te vor dezamagi la acest capitol!.

Ponta, in vizita la santierul Teatrului National: La sfarsitul lui noiembrie vom avea unul dintre cele mai frumoase teatre din Europa

Premierul Victor Ponta a subliniat astazi importanta pe care o are Teatrul National din Bucuresti in cultura noastra nationala. Seful Exexutivului a transmis un mesaj de condoleante fata de trecerea in nefiinta a cascadorului Szobi Cseh.

Topul celor cele mai frumoase 10 patrimonii UNESCO din lume

Anul trecut, site-ul VeryFirstTo. com a oferit o excursie de lux in valoare de 1. 5 milioane de dolari catre toate cele 962 de locuri apartinand patrimoniului mondial UNESCO. Aceasta excursie a fost declarata cea mai scumpa vacanta din lume. Din moment.

FOTO: 10 dintre cele mai celebre blonde de-a lungul timpului

Femeile celebre au avut si au in continuare un rol foarte important pentru intreaga lume. Fie ca au schimbat istoria sau au ajuns in cele mai inalte topuri ale productiilor cinematografice sau in sfera muzicala, ori pur si simplu ca imagini de sex-simbol, acestea au reusit intr-un fel sau altul sa isi puna amprenta asupra populatiei, ajungand pentru o multime de femei modele de urmat.

Mai dulce nici ca se poate! Top 13 cele mai frumoase torturi servite vreodata la nuntile celebritatilor!

De la Elvis si Priscila Presley sau Frank Sinatra si Mia Farrow si pana la Elizabeth Taylor si Nicky Hilton ori Jacqueline si John F. Kennedy, iata care sunt personalitatile care, la nunta, au avut parte de cele mai frumoase torturi!.

Jocuri ascunse pe seama celei mai frumoase sosele din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania amana de aproape doi ani de zile rezilierea contractului semnat cu firma asfaltatorului Nelu Iordache pentru repararea Transalpina. Astfel, acesta nu este obligat sa returneze statului garantia de buna executie.

Cele mai mari ratari din business: 10 produse care au esuat lamentabil

Lansarea unui produs nu este un lucru usor. Mai putin de 3% din noile produse depasesc in primul an vanzari de 50 milioane de dolari, un nivel considerat garantia unei lansari de succes. Chiar si nume mari din industrie precum PepsiCo, Microsoft sau.

TOP: Cele mai frumoase 11 cladiri de birouri din lume

De regula, cladirile de birouri reprezinta locul unde productivitatea este la ea acasa. Insa castigatorii premiilor Architizer A+ ne arata ca aceste cladiri pot fi ciudate, artistice si cu adevarat impresionante. Fie ca este vorba de un atrium, o.

VIDEO Top 10 cantece cu cele mai bizare versuri din lume

Piesa Human a formatiei The Killers s-a situat pe primul loc in topul zece al cantecelor cu cele mai bizare versuri, comandat de publicatia BBC, podiumul fiind completat de I am the walrus, al trupei The Beatles, respectiv Earth Song, al lui Michael Jackson.

Echipa ideala la CM handbal U18: Trei romance, intre cele mai bune jucatoare din lume

Sportivele romane Lorena Ostase, Bianca Maria Bazaliu si Cristina Laslo au fost incluse in echipa ideala a Campionatului Mondial de handbal feminin under 18, conform site-ului oficial al federatiei internationale de profil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )