Libnet.ro
UNICEF

15:00

Top bancuri scolare. Care sunt cele zece porunci ale elevului

Adevărul Adevărul,
Top bancuri scolare. Care sunt cele zece porunci ale elevului

Pe seama elevilor si a profesorilor s-au facut nenumarate glume. Astazi va propunem o selectie cu cele zece dintre cele mai amuzante bancuri scolare. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai sigurerecipiente de plastic in functie de codurile inscriptionate

Plasticul este unul dintre cele mai folosite materiale. Trebuie, insa, sa stiti ca exista diferite tipuri, iar unele sunt mai nocive decat altele. Codurile 1, 2, 4 si 5 sunt considerate mai.

Care sunt alimentele care mentin sanatatea dintilor si care sunt cele ce duc la aparitia cariilor

Chiar daca ne spalam pe dinti de trei ori pe zi, chiar daca mergem periodic la stomatolog, trebuie sa avem grija si ce alimente consumam, intrucat acestea influenteaza direct sanatatea dintilor si duc la formarea cariilor. Medicul pedodont Artur Ciobanu ne spune care sunt alimentele de care trebuie sa ne ferim si care sunt cele pe care le putem consuma fara grija.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai curajoase zodii. Nu renunta, oricat de dificil ar fi

Acestea sunt cele mai determinate, cele mai curajoase si cele mai hotarate zodii. Ele vor merge mereu inainte, oricat de dificil ar fi si orice le-ar spune cei din jur. Taur.

Succesul le surade in februarie. Vezi care sunt zodiile norocoase

Succesul le surade in februarie. Vezi care sunt zodiile norocoase. Citeste mai mult pespynews. ro .

Care sunt toate filmele marca Marvel care vor aparea in 2019 si dupa (VIDEO)

In luna martie, Marvel Studios isi va lansa cel de-al 21-lea film al sau, care va fi urmat, la mai putin de doua luni, de un altul, relateazacnet. com. - 8 martie - Captain Marvel primul film Marvel cu.

Cinci modificari substantiale ale Codului fiscal. Vezi care sunt acestea si cum trebuie interpretate

In Monitorul oficial de joi, 17 ianuarie 2019, a fost publicata Legea nr. 30 din 10 Ianuarie 2019, Lege care aproba Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. Documentul analizat astazi de consultantul fiscal Adrian Benta modifica substantial Codul fiscal, aducand unele noutati absolute, dar si schimbari de tratament fiscal pentru unele situatii fiscale deja legiferate. Vezi aici textul Legii 30, asa cum a aparut in monitorul oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )