Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine orase pentru iubitorii de cultura

România Liberă România Liberă,
Top. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine orase pentru iubitorii de cultura

Londra este cel mai scump oras european pentru desfasurarea activitatilor culturale, iar Varsovia, printre cele mai ifertine, arata o cercetare preluata de The Independent si citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Utile: Computer tomograf sau RMN? Care sunt cele mai indicate analize pentru depistarea la timp a cancerului; 8 alimente care iti provoaca foame; Balonarea, un simptom banal care poate ascunde boli grave

Slabeste 3 kilograme cu dieta cu pepene! Sarac din punct de vedere al aportului energetic, 100 g de pepene inseamna doar 30 de calorii. Este ideal daca vrei sa-ti potolesti pofta de dulce. 5 uleiuri esentiale din trusa de prim-ajutor. Le folosesti pentru infrumusetare sau relaxare, dar uleiuri esentiale pot fi un ajutor de nadejde in lecuirea multor afectiuni.

Harta de zgomot cu 50.000 de euro la Botosani. Locuitorii orasului vor stii care sunt cele mai zgomotoase locuri din Botosani si unde sa nu isi cumpere casa

Sefii de la Primaria Botosani au intocmit pe bani grei o harta de zgomot si un registru al spatiilor verzi. Harta de zgomot va fi pus la dispozitie botosanenilor ca sa stie care sunt cele mai galagioase locuri din oras si sa stie eventual unde sa se mute si sa isi cumpere locuinte.

Cele mai scumpe 10 masini ale celebritatilor: bijuteriile cu motor pentru care artistii scot milioane de dolari din buzunare

Cand vine vorba de lux vedetele stiu cel mai bine cum sa si-l afiseze: bijuterii pretioase, haine fine, ceasuri scumpe, dar mai ales masini elegante si puternice care vin cu un cost pe masura. Ce automobile conduc posesorii celor mai scumpe masini din.

Cele mai scumpe masini din lume

Atentie, voi, ce va justificati existenta si neputintele prin masinile mari si scumpe in care va plimbati!.

Ele sunt cele mai in voga vedete TV din Romania pe internet

Facebrands a realizat topul celor mai in voga vedete din Romania, bazat pe numarul de fani de pe Facebook si pe numarul de cautari realizate dupa numele lor pe Google, in perioada ianuarie-iulie 2014. Iata cine figureaza in clasament.

Cat ar putea costa al treilea pod peste Dunare si care sunt cele patru locuri luate in calcul de Romania si Bulgaria

In doua luni ar trebui sa se decida locul unde va fi construit al treilea pod peste Dunare dintre Romania si Bulgaria, patru amplasamente fiind luate in calcul. Studiile de fezabilitate indica faptul ca podul ar urma sa coste intre 200 si 270 milioane euro, in functie de solutia tehnica aleasa, scrie site-ul Novinite.

Cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari

Preturile procesoarelor au scazut atat de mult, iar ecosistemul de prodcutie din Shenzen a ajuns atat de eficient, incat cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari, scrie PC World care citeaza analisti din piata. In SUA, cele mai ieftine tablete sunt 45-50 dolari, iar la noi, sub 200 de lei. Problemele lor tin de fiablitate si specificatii, multe dintre ele blocandu-se descurajant de des.

Leul testeaza pragul de 4.40/eur. Discursul presedintelui FED si publicarea evaluarii Romaniei de catre agentia de rating Moodys sunt probabil cele mai interesante aspecte de vineri

Desi avansul lent al titlurilor de stat a luat o pauza, moneda nationala a continuat sa castige teren. Dupa o sedinta relative linistitia, orele la care se activeaza participantii din piata din SUA au adus o apreciere rapida, de la 4,4130/EUR catre 4,4010/EUR, si in prezent nu s-a indepartat sensibil de acest nivel. Discursul presedintelui bancii centrale din SUA de la 17,00 ora locala) cat si publicarea evaluarii Romaniei de catre agentia de rating Moodys sunt probabil cele mai interesante aspecte de vineri, scriu economistii ING intr-un raport trimis vineri la pranz investitorilor.

webPR: A doua editie Kids Education reuneste cele mai bune oferte educationale pentru copii

Au fost deschise inscrierile pentru a doua editie a Kids Education. Evenimentul va avea loc in perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si isi propune sa reuneasca cele mai bune oferte educationale pentru copii, dintre cele disponibile in prezent in Romania. Zeci de firme, institutii si organizatii care ofera servicii de educatie premium pentru copii sunt asteptate sa isi prezinte ofertele in cadrul Kids Education.

Aproximativ 16.000 de locuri de munca, disponibile vineri.Cele mai multe, in Cluj si Prahova

In jur de 16. 000 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt in judetele Cluj, Prahova, Arad si Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )