Libnet.ro
UNICEF

14:00

webPR: A doua editie Kids Education reuneste cele mai bune oferte educationale pentru copii

Hotnews Hotnews,
 webPR: A doua editie Kids Education reuneste cele mai bune oferte educationale pentru copii

Au fost deschise inscrierile pentru a doua editie a Kids Education. Evenimentul va avea loc in perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si isi propune sa reuneasca cele mai bune oferte educationale pentru copii, dintre cele disponibile in prezent in Romania. Zeci de firme, institutii si organizatii care ofera servicii de educatie premium pentru copii sunt asteptate sa isi prezinte ofertele in cadrul Kids Education. continuă pe Hotnews

Playtech TV Cele mai bune aplicatii de vacanta [VIDEO]

In fiecare sambata, Playtech TV este la Focus la Prima TV, la ora 18. Va vom prezenta cele mai utile aplicatii si gadgeturi pentru diverse situatii. Astazi, vorbim despre cele mai utile aplicatii din vacanta, daca inca mai vreti sa plecati. Aplicatia Waze Ce rost are sa te duci in vacanta daca stai cu masina in trafic la o coada imensa? Au patit-o multi, mai ales cand s-au intors de la mare, cand au descoperit ca autostrada Constanta-Bucuresti e blocata [].

Cat de repede isi pierd calitatile nutritive unele dintre cele mai consumate alimente

Unele din cele mai intalnite alimente din camara, care au un termen de valabilitate mare, cum sunt conservele de pasta de tomate sau cartofii, isi pierd savoarea si calitatile nutritive mai repede decat ne-am fi imaginat.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume nu a fost lasat sa intre in Dubai, fiind suspectat ca practica magia neagra

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, Rolf Buchholz, nu a fost lasat sa intre in Dubai, desi avea o reprezentatie de sustinut intr-un club de noapte din emiratul arab, scrie BBC News. Germanului, cu.

Peste 15.200 de locuri de munca, disponibile luni. Cele mai multe sunt in Cluj, Prahova si Bucuresti

Peste 15. 200 de locuri de munca sun disponibile, luni, la nivel national, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt Bucuresti, Cluj si Prahova.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, expulzat de autoritatile din Dubai si acuzat ca practica magia neagra

Germanul Rolf Buchholz, considerat a fi barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, a fost refuzat, duminica, de oficialii vamali din Dubai sa intre in acest emirat, deoarece autoritatile au considerat ca reprezinta un risc de securitate, relateaza Russia Today.

FOTO Statiunea Brela din Croatia, renumita pentru una din cele mai frumoase plaje din Europa

In localitatea Brela, din Croatia, se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, unde linia tarmului se intinde pe distanta a 5 kilometri si jumatate.

Povestea din spatele unor locuinte uimitoare: proiectul bucurestean Urban Spaces, in finala uneia din cele mai cunoscute competitii mondiale de arhitectura

Proiectul rezidential Urban Spaces, de pe strada Dogarilor din Capitala, este una dintre cele mai apreciate constructii din Bucuresti la nivel de arhitectura. In iulie proiectul a castigat Anuala de Arhitectura, acum este in finala Bienalei de.

Madonna a implinit 55 de ani! Iata cele mai spectaculoase schimbari de stil din cariera!

Madonna a implinit ieri 55 de ani, iar milioane de fani au sarbatorit-o in intreaga lume. Regina Muzicii Pop are la activ o cariera impresionanta marcata de o multitudine de schimbari de stil. Iata cateva dintre cele mai interesante.

Republica Moldova a castigat cele mai multe medalii la Campionatul Uniunii Europene de box

Evolutie remarcabila pentru lotul Moldovei la Campionatul Uniunii Europene de box. Lotul condus de Petru Caduc a revenit in tara cu 6 medalii, doua de aur si patru de bronz.

VIDEO 37 de ani de la moartea regelui rockului. Cele mai celebre melodii ale lui Elvis Presley

Elvis Presley, supranumit si regele rockn rollului, s-a stins din viata la 16 august, in urma cu 37 de ani, in urma unui infarct miocardic. Dupa ce si-a pregatit ultimele detalii pentru spectacolul ce avea sa-l sustina in Portland in urmatoarea zi, pe 17 august, s-a retras pentru a se odihni, insa el a fost gasit mort a doua zi dimineata. Vestea mortii lui Elvis Presley, la numai 42 de ani, s-a raspandit ca o unda de soc in intreaga lume.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )