Libnet.ro
UNICEF

17:45

TOP cele mai bune locuri in care sa te retragi la pensie: iata de ce traiesti mai bine aici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai bune locuri in care sa te retragi la pensie: iata de ce traiesti mai bine aici

Chiar daca nu ai putut sa alegi tara in care sa te nasti, poti sa alegi locul in care sa traiesti fara griji de acum incolo. Iata care sunt cele mai bune destinatii in care sa te retragi odata cu iesirea la pensie, in functie de clima, sistemul de. continuă pe Wall-Street Ro

Turista straina, violata la Mamaia. Tanara a fost sechestrata in Satul de Vacanta, unul dintre cele mai aglomerate locuri de pe litoral

O turista straina a fost violata la Mamaia, fiind sechestrata intr-unul dintre cele mai populate locuri de pe litoral: Satul de Vacanta.

Huawei Mate 9 vine cu una dintre cele mai bune camere foto disponibile pe smartphone-uri. Cand se lanseaza si ce specificatii are

Huawei Mobile Germany a publicat primul teaser video pentru noul telefon, iar in acest scurt videoclip avem ocazia sa descoperim ca noul telefon din seria Mate vine cu o camera de top.

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob.

Splendoarea Cazinoului din Constanta, dezvaluita de nemtii care cauta cele mai frumoase locuri abandonate din lume

Chiar si in starea de ruina in care se afla, Cazinoul din Constanta exercita o putere de atractie foarte mare pentru vizitatorii care doresc sa afle tainele celui mai frumos edificiu de la malul Marii Negre.

Cele mai bune antibiotice naturale

Un tratament natural, cu efect antibiotic poate fi o prima masura in boli respiratorii si digestive, cu atat mai mult ca folosirea repetata a antibioticelor creste, in timp, rezistenta la acest tip de medicamente.

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob

Anul trecut in Kuweit au fost 54 de grade, cea mai mare temperatura inregistrata in afara desertului californian Death Valey care inca detine recordul oficial. Anul acesta de doua ori s-a depasit 53,5 grade Celsius, In Iran si Pakistan si in mai multe localitati este depasit constant pragul de 50 de grade in iunie, iulie si august. 2016 a fost confirmat ca fiind cel mai cald an de cand se fac masuratori meteo, iar diverse studii arata ca in Orientul Mijlociu in cateva zeci de ani va fi atat de cald, incat regiunea va fi de nelocuit.

Angajari prin reteaua Eures, cele mai multe slujbe disponibile, in Marea Britanie. Ce meserii sunt la mare cautare

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 901 locuri de munca pentru somerii care doresc sa se angajeze in strainatate. Cele mai multe oferte sunt in Marea Britanie, 335 de slujbe disponibile.

Cele mai interesante secrete din spatele camerelor de filmat: nu totul e ceea ce pare

Productia de film include numeroase trucuri nebanuite care ne pot schimba perspectiva din care privim actiunea unui film. Cateva dintre cele mai interesante secrete din spatele scenelor de filmare au fost dezvaluite de regizori.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Craiova - Gaz Metan Medias (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Craiova si Gaz Metan Medias, din Liga I. Partida pe care.

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara va avea patru benzi

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara, Centura Capitalei dintre Chiajna si Chitila, va avea din octombrie patru benzi. Proiectul este inceput de sase ani, iar firma care.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )