Libnet.ro
UNICEF

06:00

TOP: Cele mai favorabile tari unde sa deschizi o afacere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: Cele mai favorabile tari unde sa deschizi o afacere

Revista Forbes a determinat cele mai favorabile tari pentru afaceri prin clasificarea unui numar de 145 de natiuni in functie de 11 de factori diferiti: drepturile de proprietate, inovare, taxe, tehnologie, coruptie, libertatea personala, comerciala. continuă pe Wall-Street Ro

Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia, cele mai corupte tari.

Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia sunt percepute ca cele mai corupte tari din lume, in timp ce Danemarca si Noua Zeelanda sunt percepute drept cele mai putin corupte tari, potrivit Indexului anual al organizatiei Transparency International TI) publicat marti, transmite Mediafax. Aceasta organizatie, cu sediul la Berlin, apreciaza ca aproape 70% dintre statele lumii sunt considerate ca avand o problema grava de venalitate in randul functionarilor. Totodata, niciuna dintre cele 177 de .

Harta celor mai CORUPTE tari din lume. Care sunt statele fruntase in topul rusinii si pe ce loc se situeaza Romania

Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia sunt percepute ca cele mai corupte tari din lume, in timp ce Danemarca si Noua Zeelanda sunt percepute drept cele mai putin corupte tari, potrivit Indexului anual al.

Profetul crizei, Nouriel Roubini, anunta care sunt cele mai vulnerabile piete imobiliare ale momentului

Nouriel Roubini, reputatul economist care a prezis criza economica izbucnita in 2007-2008, a lansat noi avertismente privind 17 tari amenintate de spargerea bulelor de pe pietele imobiliare. Riscurile cele mai mari evita tocmai tarile afectate cel mai puternic de ultima criza economica, vizand in schimb statele mici si mijlocii cu o guvernare stabila.

Cele mai utile aplicatii mobile pentru organizarea unei vacante.

Aplicatiile mobile pot foarte utile pentru organizarea unei vacante, gasirea celor mai bune modalitati de transport si a celor mai avantajoase variante de cazare, fie ca este vorba despre o escapada de week-end la munte, departe de agitatia orasului, sau un city break, la un targ traditional de Craciun. Una dintre cele mai complexe aplicatii pentru planificarea calatoriilor este TripAdvisor Hotels Flights, cu ajutorul careia utilizatorii pot gasi si rezerva cele mai ieftine zboruri, precum si .

Cum arata cele mai scumpe apartamente scoase la vanzare in Bucuresti

Preturile apartamentelor de lux din Capitala depasesc 1,5 milioane euro, insa in oferta sunt si proprietati mai ieftine de 800. 000 euro. Wall-Street. ro va prezinta cum arata cateva dintre cele mai scumpe vile scoase la vanzare in Bucuresti,.

Facebook primeste sute de milioane de poze zilnic, iar cineva s-a preocupat sa afle care sunt cele mai populare

Tu cate fotografii incarci zilnic pe Facebook? Reteaua sociala aduna cateva sute de miliarde de imagini si cineva s-a preocupat sa faca ordine printre acestea. Se pare ca cele mai multe nu sunt cu pisici, cum poate multi se asteptau.

Panaceu. Algocalminul, printre cele mai vandute medicamente din Romania

Algocalminul este printre cele mai cautate medicamente din Romania, astfel ca anul trecut am scos din buzunare peste 70 de milioane de lei doar pentru acesta. Cu toate ca, de la 1 aprilie 2011, Algocalminul se.

Iata care sunt cele mai bine vandute albume din 1991 pana in prezent!

Inca din anul 1991, SoundScan tine evidenta celor mai bine vandute albume, realizand astfel un clasament pe al carui prim loc se situeaza albumul omonim al trupei Metallica, dar caruia saptamana aceasta a reusit sa i se alature si Adele cu al ei 21.

Madalina Ghenea, pe locul 3 in topul celor mai frumoase femei din lume!

Madalina Ghenea a fost inclusa de o publicatie internationala in topul celor mai frumoase 50 de femei din lume, pe locul 3, imediat dupa Irina Shayk si Aida Dapo.

INTERACTIV Cele mai importante concerte din luna decembrie din Capitala, puse pe harta

Luna decembrie aduce zeci de concerte pentru bucuresteni, in mai multe locatii din Capitala. De la interpreti de muzica clasica, rock, folk sau colinde, in luna decembrie zeci de artisti, romani sau straini, vor interpreta pe scenele din Capitala. HotNews. ro va prezinta o aplciatie interactiva care pune pe harta toate concertele mari ce vor avea loc in ultima luna a anului 2013.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )