Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP cele mai ieftine destinatii turistice in care sa-ti planuiesti o vacanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai ieftine destinatii turistice in care sa-ti planuiesti o vacanta

Cele mai ieftine destinatii turistice din lume au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Forumul Economic Mondial , care a luat in calcul preturile biletelor de avion, cazarea si costul vietii. Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai periculoase atractii turistice din lume: de la bungee jumping intr-un vulcan la o plimbare cu rollercoaster-ul prin cea mai abrupta zona din Alpi

Cei mai multi turisti isi doresc vacante cu un strop de aventura, asa ca aleg sa faca surf sau sa schieze, insa pentru cei care sunt dornici de o portie zdravana de adrenalina exista o sumedenie de activitati pe cat de inedite, pe atat de periculoase. Va prezentam cateva atractii turistice extreme din jurul lumii.

Cele mai mari greseli pe care le faci la inceput de cariera

Felicitari, ai reusit sa obtii primul tau loc de munca. Insa asta nu este totul. Intr-o perioada precum cea actuala poate fi chiar mai dificil sa iti mentii job-ul. Si cum acesta este primul tau loc de munca mai ai o.

Cele mai comune vise si semnificatia lor: ce legatura exista intre aceste experiente si viata reala

Cazutul in gol, fuga de cineva, zburatul sau moartea sunt unele dintre cele mai intalnite activitati pe care omul le experimenteaza in vise. De cele mai multe ori, experientele imaginare au legatura cu ceea ce persoana simte in viata reala. Carolyn Steeber, de la bustle. com, a experimentat aceste vise si a cautat explicatii pentru ele.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din.

Sprijin pentru antreprenori. Cele mai bune idei de afaceri, finantate cu 40.000 de euro de Camera de Comert

Cele mai bune idei de afaceri vor fi recompensate cu bani frumosi. Camera de Comet si Industrie Calarasi pregateste depunerea unui proiect de stimulare a antreprenoriatului, care va permite finantarea a 60 de idei de afaceri.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Dar cum arata mama vedetei

Este considerata una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar de-a lungul anilor, Nicoleta Luciu s-a bucurat de un succes rasunator, ajutata si de bustul impresionant. Putini sunt cei care o cunosc.

Cele mai intalnite greseli la comandarea unui vin: Nu va fie teama sa optati pentru cea mai ieftina sticla

Pentru a ajuta oamenii sa se simta mai confortabil atunci cand isi comanda vin, somelierii au realizat o lista cu cele mai intalnite greseli. Pronuntia, temperatura si degustatul vinului suntprintre cele mai coplesitoare probleme ale clientilor.

RIUF 2016. Care sunt cele mai cautate specializari si ce facultati vor sa urmeze viitorii studenti

Business si Economie, cele mai cautate domeniu de studiu ale tinerilor care vor sa faca o facultate. Universitatile din Marea Britanie raman in topul preferintelor viitorilor studenti datorita.

Carla Popescu, frumoasa cu origini cubaneze care joaca pentru Romania. Este una dintre cele mai talentate baschetbaliste din tara

Carla Antonia Popescu are 16 ani ani si face parte din echipa nationala under 16 a Romaniei, care a reusit o performanta istorica: obtinerea titlului de vicecampioana europeana, in Divizia B, si calificarea, astfel, in Divizia A, unde joaca cele mai bune echipe din Europa.

selfie69 este filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani: cati spectatori au fost la cinema in primele trei saptamani VIDEO

Comedia selfie69, regizata de Cristina Iacob, a devenit filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )