Libnet.ro
UNICEF

11:45

Top 5 cele mai misterioase lacuri din Romania. Cum s-a format Lacul Dracului si de ce veneau femeile la Sfanta Ana

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai misterioase lacuri din Romania. Cum s-a format Lacul Dracului si de ce veneau femeile la Sfanta Ana

Legendele locale si misterele din jurul lor au crescut faima unora dintre cele mai frumoase lacuri din Romania. Printre ele se numara Lacul Bucura din Retezat, Lacul Rosu si Lacul Sfanta Ana. continuă pe Adevărul

Un startup de la Cluj, primul proiect romnesc care intra ntr-un program de dezvoltare al EIT Health, unul dintre cele mai mari proiecte din zona de tehnologii pentru sanatate

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health, una dintre cele mai mari initiative mondiale din industria de healthcare.

Curiozitati despre cele mai cunoscute branduri din lume. De unde provine numele firmei de haine Nike

Va prezentam zece curiozitati referitoarele la cateva dintre cele mai importante branduri din lume, fie ca e vorba de firme celebre din domeniul IT, alimentar sau vestimentar.

Faze tari: Si-a pierdut pisica n urma cu 10 ani. Ce a aflat acum barbatul din Anglia; De ce stngacii raspund diferit la anumite tratamente medicale; Un romn conduce cele mai luxoase hoteluri din Polonia

Aplecatla jogging intr-o dimineata in Canada si a ajuns intr-o inchisoare din SUA. I s-a intamplat unei frantuzoaice de 19 ani aflata in vizita in. Reusita colosala pentru crearea internetului cuantic, dupa depasirea unui impediment crucial. Savantii de la QuTech sunt acum primii care.

Cine a fost iubitul secret al Ionelei Prodan! Indiciu: Este una dintre cele mai mari vedete din showbiz ul romanesc!

Se vehiculeaza ca intre Ionela Prodan si Ion Dolanescu a existat o relatie amoroasa consumata in secret. insa, artista nu se putea abtine sa nu-si dea arama pe fata si sa se mandreasca cu cine are.

VIDEO Cele mai bune filme europene, proiectate in aer liber pentru aradeni

Cea de-a 7-a editie a Caravanei Metropolis are loc anul acesta in perioada 3-29 iulie si va cuprinde mai multe orase din Romania, aducand cele mai bune filme europene, proiectate in aer liber, cu acces gratuit pentru public.

Peste 1.200 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in ce state sunt cele mai multe posturi, ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 283 de locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt vacante in Olanda si Germania.

Utile: Toxiinfectia alimentara si indigestia. Cum stam departe de aceste afectiuni n vacanta; Cele mai sanatoase tipuri de carne recomandate de nutritionisti; Cum sa fii fericit: cele mai eficiente trucuri

4 alimente care afecteaza sanatatea inimii in ziua de azi, ai impresia ca orice mananci te imbolnaveste. Exista tot felul de mituri legate de alimentatia sanatoasa, iar cele mai multe dintre. Mobilier standard sau mobila la comanda? Amenajarea casei presupune timp, nervi de otel si un buget care sa poata sustine toate dorintele pe care vrei sa le pui in aplicarea. Alegerea.

5 motive pentru care femeile puternice sunt cele mai ranite

Adesea, oamenii tind sa creada ca femeile puternice sunt si cele mai insensibile sau, cel putin, sunt imune la suferinta. Paradoxal, cele care par sa aiba sufletul de piatra sunt extrem de sensibile si devin vulnerabile cand vine vorba de sentimente. Afla de ce.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai tari oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

FOTO Cum poate economisi un roman 60% din pretul biletelor la cele mai populare atractii turistice din Dubai

Turistii romani care vor sa mearga in Dubai au posibilitatea de a vizita cele mai atractive obiective turistice la preturi reduse, datorita unor noi facilitati puse la punct de Departamentul de Comert si Turism din Dubai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )