Libnet.ro
UNICEF

23:15

Curiozitati despre cele mai cunoscute branduri din lume. De unde provine numele firmei de haine Nike

Adevărul Adevărul,
Curiozitati despre cele mai cunoscute branduri din lume. De unde provine numele firmei de haine Nike

Va prezentam zece curiozitati referitoarele la cateva dintre cele mai importante branduri din lume, fie ca e vorba de firme celebre din domeniul IT, alimentar sau vestimentar. continuă pe Adevărul

Faze tari:Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza; Au asistat la o casatorie, fara sa vrea;Primul caz de faliment personal al unui romn. Cum a explicat ca nu-si mai poate achita datoriile

Cele mai bizare interpretari despre cum va arata omul in 1. 000 de ani. Antropologul Alice Roberts si o echipa de creatori de modele pentru. Cum se folosesc politistii de postarile de pe Facebook in anchete. Politistii au inceput sa stea pe Facebook tot mai des, dar in.

Selectionerul Croatiei despre victoria cu Argentina: Am nvins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Selectionerul Croatiei, Zlatko Dalic, a declarat, joi seara, ca jucatorii sai au facut un meci minunat cu Argentina, echipa la care evolueaza cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

Cele mai spectaculoase 3 cascade din lume FOTO

Vanatorii de cascade vor fi raspatiti cu cele mai impresionante imagini daca decid sa-si puna pe lista urmatoarelor destinatii 3 obiective ce aduna milioane de vizitatori in fiecare an. Afla care sunt lunile perfecte pentru vizitarea acestora.

Andreea Esca, anunt soc despre cea mai importanta persoana din viata ei: E terifiata...

Fiica Andreei Esca va pleca in aceasta toamna la studii in Anglia. inainte de asta, Alexia a sustinut examenul de Bacalaureat in legatura cu care mama ei a declarat, intr-o emisiune de televiziune, ca este.

Cine a fost iubitul secret al Ionelei Prodan! Indiciu: Este una dintre cele mai mari vedete din showbiz ul romanesc!

Se vehiculeaza ca intre Ionela Prodan si Ion Dolanescu a existat o relatie amoroasa consumata in secret. insa, artista nu se putea abtine sa nu-si dea arama pe fata si sa se mandreasca cu cine are.

Agenti si principali. Despre cea mai mare problema din economia politica

Relatiile de tip agent principal au fost un mare subiect de dezbatere in anii 1970. Cum poti face un agent sa urmareasca interesele principalului cand si cum vrea acesta din urma, atunci cand agentul nu poate fi monitorizat?.

Nicio rochie din lume nu ma infrumuseteaza atat de mult precum camesa populara

Reporter: Cum va alegeti straiele populare pe care le purtati in timpul spectacolelor? Cornelia Rednic:in primul rand, pentru un interpret care canta folclor autentic, costumul trebuie sa fie autentic. Acest artist nu trebuie sa se abata de la ce este autentic si curat. Exista o mare cautare a kitsch-ului, insa noi, interpretii care cantam muzica populara autentica, trebuie sa fim foarte atenti. Zadiile - partile din fata si din spate ale costumului popular - trebuie sa fie, in principiu, din lana, ca acum 100 de ani. Camesile sunt, in general, cam cele mai valoroase din costumul popular, pentru ca ele sunt cusute de mana. Eu am mai gasit femei dispuse sa coase de mana, iar cusutul unei camesi dureaza poate si mai mult de jumatate de an. De asemenea, am mai gasit femei care inca tes panza in casa. Eu mi-am facut niste provizii, pentru ca mesterii populari au o anumita varsta, iar tinerii nu prea imbratiseaza aceste meserii.

Care sunt cele mai bine vandute masini din 2018. Dacia Duster n-a reusit sa prinda nici macar Top 50!

Masinile romanesti nu stau deloc bine in topul vanzarilor de anul acesta. Sandero e cel mai bine vandut model Dacia, ocupand pozitia a 43-a in clasamentul celor mai vandute modele auto din lume in prim.

Utile: Toxiinfectia alimentara si indigestia. Cum stam departe de aceste afectiuni n vacanta; Cele mai sanatoase tipuri de carne recomandate de nutritionisti; Cum sa fii fericit: cele mai eficiente trucuri

4 alimente care afecteaza sanatatea inimii in ziua de azi, ai impresia ca orice mananci te imbolnaveste. Exista tot felul de mituri legate de alimentatia sanatoasa, iar cele mai multe dintre. Mobilier standard sau mobila la comanda? Amenajarea casei presupune timp, nervi de otel si un buget care sa poata sustine toate dorintele pe care vrei sa le pui in aplicarea. Alegerea.

Cele mai spectaculoase palarii de la Royal Ascot 2018

Invitatele prestigiosului eveniment Royal Ascot din Marea Britanie au impresionat prin tinute vestimentare elegante si palarii fantezie spectaculoase. Iata cateva din cele mai interesante aparitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )