Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor, calculat la paritatea puterii de cumparare, este sub 50% din media UE, transmite Eurostat, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Romania ramane cu cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor, calculat la paritatea puterii de cumparare, este.

Eurostat: Romania are cinci regiuni intre cele mai sarace 21 din UE

Cinci regiuni din Romania raman printre cele mai sarace din UE, exceptie facand Ilfov-Bucuresti, Vest si Centru, insa Sud-Est este foarte aproape de a iesi din categoria in care PIB pe cap de locuitor,.

Eurostat: Romania are cinci regiuni in care PIB-ul pe cap de locuitor este sub 50% din media UE

Cea mai saraca regiune din UE este in Bulgaria, cea mai bogata in vestul Londrei, iar cinci zone din Romania au PIB-ul pe cap de locuitor sub 50% din media Uniunii Europene.

Top cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru constructia de proiecte comerciale, iar acest lucru a facut ca un numar tot mai mare de dezvoltatori sa isi indrepte atentia spre tara noastra pentru ridicarea de noi spatii de petrecere a timpului liber.

TOP cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru constructia de proiecte comerciale, iar acest lucru a facut ca un numar tot mai mare de dezvoltatori sa isi indrepte atentia spre tara noastra pentru ridicarea de noi spatii de.

Cele mai frumoase sate culturale ale Romaniei. Unul este din judetul Cluj si gazduieste un mare festival de muzica electronica

Asociatia Cele Mai Frumoase Sate din Romania a desemnat anul acesta 23 de sate culturale ale Romaniei, nu unul singur ca la editiile anterioare. Dintre acestea, doua sunt din judetul Cluj: Bontida si Cornesti.

FOTO Mierea, in cele mai rare sortimente, vedeta la Campina. Apicultori din Europa si-au dat intalnire la Targul Mierii

Miere de salcam, de tei, poliflora, dar si esente rare si cele mai diverse produse apicole se gasesc in acest weekend in cantitati industriale la Campina, unde se desfasoara editia din 2016 a Targului Mierii. Producatorii sunt din Romania, Republica Moldova, Serbia si Macedonia.

Cele mai bune aparitii la Milan Fashion Week. Carmen Negoita este una din ele!

Reprezentantii revistei Harpers Bazar au facut o selectie cu cele mai bune aparitii la Milan Fashion Week. Fashion bloggerul roman Carmen Negoita este una din ele! .

Aplicatia romaneasca prin care gasesti fotograf ca sa ai cele mai bune poze

Cele mai proaste poze nu inseamna si cele mai proaste amintiri. Totusi, ca sa ai de bine cu ambele, din Timisoara a pornit o idee: aplicatia prin care gasesti fotograf pentru poze foarte bune.

Cele mai cutremuratoare asasinate din istorie

Sfarsitul tragic al unor oameni de stat sau a unor personalitati importante a socat mereu intreaga lume. Iata cele mai faimoase asasinate din istorie: Mahatma Gandhi: Gandhi a fost impuscat pe 30 ianuarie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )