Libnet.ro
UNICEF

23:45

TOP: Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Daca ai visat sa petreci o noapte intr-un loc magic in care totul sa fie la dispozitia ta, sa te simti ca o vedeta sau sa petreci o luna de miere de poveste, va prezentam cum arata si cat costa sa petreci 24 de ore in cele mai scumpe camere de hotel. continuă pe Wall-Street Ro

TOP: Cele mai scumpe telefoane din lume

Nu sunt cele mai avansate din punct de vedere tehnologic sau de ultima generatie insa, au anumite functii si detalii care le fac extraordinare.

Cele mai importante exercitii NATO din ultimii 13 ani. Vor participa 36.000 de militari, inclusiv din Romania

Alianta Nord-Atlantica va efectua, in urmatoarele saptamani, cel mai vast exercitiu militar din ultimii 13 ani, cu participarea a 36. 000 de militari din 33 de tari, inclusiv din Romania, in contextul.

Top 10 cele mai scumpe vinuri din lume. Cum ajunge o sticla cu vin sa coste mai mult decat o vila de lux

Clasamentul este dominat de vinurile rosii frantuzesti, insa in primii zece se insinueaza si un alb dulce, dar si o licoare australiana si una americana. Cea mai scumpa sticla de vin nu apare in top, pentru simplu fapt ca nimeni nu a apucat sa guste continutul ei: a costat 225. 000, insa un chelner a spart-o la prezentare, inainte de a fi vanduta, banii fiind achitati de compania de asigurari.

Cele mai frumoase comedii romantice din toate timpurile VIDEO

O comedie romantica buna, cu actori consacrati, glume inteligente si povesti inchegate cu umor, este un succes garantat la Hollywood. Dovada stau filme precum Shakespeare indragostit, Jurnalul lui Bridget Jones sau Cand Harry a intalnit-o pe Sally. Adevarul va propune astazi un top al celor mai frumoase comedii romantice din toate timpurile.

Cele mai mari spitale din Moldova, fara RMN. Pacientii sunt expediati catre laboratoare private pentru investigatii

La Spitalele de Pediatrie si Sfantul Spiridon din Iasi ajung pacientii cu bolile cele mai grave si complicate din toata Moldova, care nu pot fi diagnosticati cu ajutorul aparatului de rezonanta magnetica RMN).

Cele mai mari comunitati de moldoveni din diaspora. Orasele cu cei mai multi moldoveni

Cetatenii Republicii Moldova stabiliti cu domiciliul temporar sau permanent in strainatate formeaza diaspora moldoveneasca. Federatia Rusa, Italia, Portugalia, Franta, Grecia, Irlanda sunt tarile in care se afla cei mai multi moldoveni. incercam sa identificam care sunt, insa, orasele in care se afla cele mai mari comunitati de moldoveni din diaspora.

Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din Romania. O recunosti?

Simona Gherghe a postat pe blogul pesonal o fotografie de la mare. in poza apare alaturi de o maimuta, care a muscat-o de brat. Curajoasa si putin speriata de dojana pe care avea sa o primeasca de la.

Un oras din Romania in primele zece locuri din lume ce trebuie vizitate in 2016

Sibiul ocupa locul 6 in top 100 cele mai convenabile orase la nivel mondial ce trebuie explorate in anul 2016, conform unui studiu realizat de unul dintre cele mai cunoscute site-uri de cautare de hoteluri din.

Tu stii care sunt cele mai accesibile modalitati de promovare?

PR2Advertising. ro ii invita pe toti pasionatii de promovare online si offline la conferinta Metode accesibile de promovare. Daca vrei sa stii care sunt cele mai potrivite si mai putin costisitoare metode prin care iti poti promova business-ul sau propria imagine, participa la al treilea eveniment organizat de PR2Advertising. ro. Conferinta are loc pe 13 octombrie, la Premier Palace Hotel Spa, incepand cu ora 10.

Barbatul care are cele mai lungi unghii din lume: a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce nu si-a mai taiat unghiile de 62 de ani

Un barbat din India a fost inclus recent in Cartea Recordurilor pentru unghiile sale, considerate cele mai lungi din lume. Shrindar Chillal nu si-a mai taiat unghiile de la mana stanga de 62 de ani, astfel incat acestea au ajuns la lungimea cumulata de 9 metri.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )