Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP: Cele mai scumpe telefoane din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: Cele mai scumpe telefoane din lume

Nu sunt cele mai avansate din punct de vedere tehnologic sau de ultima generatie insa, au anumite functii si detalii care le fac extraordinare. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai scumpe vinuri din lume. Cum ajunge o sticla cu vin sa coste mai mult decat o vila de lux

Clasamentul este dominat de vinurile rosii frantuzesti, insa in primii zece se insinueaza si un alb dulce, dar si o licoare australiana si una americana. Cea mai scumpa sticla de vin nu apare in top, pentru simplu fapt ca nimeni nu a apucat sa guste continutul ei: a costat 225. 000, insa un chelner a spart-o la prezentare, inainte de a fi vanduta, banii fiind achitati de compania de asigurari.

Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei?

Desi suntem asaltati de modele noi de telefoane din toate directiile, Samsung, Apple sau Huawei dau tonul in aceasta piata foarte agresiva. Cum se intampla de altfel in orice alt domeniu, in productia si vanzarea de telefoane mobile exista niste lideri si niste codasi. in mare parte, acestia au ramas neschimbati deja de cativa ani, [] Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tesla a prezentat Model X in versiunea de productie: e cel mai sigur SUV din lume si are autonomie 400 km

Tesla Motors a prezentat primul sau SUV, denumit Tesla Model X acesta fiind prezentat ca cel mai sigur SUV din lume si, pe deasupra, are si cu o autonomie de 400 km cu baterie de 90 kWh). Livrarile vor incepe in 2016, spre vara, pentru cei care isi comanda masina acum, iar cei care au fost printre primii si-au primit masinile chiar in seara lansarii oficiale, marti, 29 septembrie. Preturile pornesc de la 132. 000 dolari.

Numele unui fost ministru roman, pe cel mai scump magazin din lume

Opulenta fara margini la politicienii si afaceristii romani. Numele fostului ministru al energiei Dan Ioan Popescu este gravat pe vitrina celui mai scump magazin din lume.

Tinerii romani care studiaza in strainatate au printre cele mai bune rezultate din universitatile la care sunt inscrisi

Studentii romani sunt bine vazuti in universitatile din strainatate in care studiaza, avand intre cele mai bune rezultate scolare in cadrul institutiilor si fiind apreciati ca bine pregatiti si orietati catre rezultate.

Cel mai norocos elev din lume! Cum a reusit sa pacaleasca moartea

Soarta e o prapastie in care cadem numai daca privim prea mult in ea, spunea Lucian Blaga. Filmarea de mai sus este dovada clara ca soarta si norocul s-au intersectat pentru a salva viata unui baietel,.

Este acesta cel mai bun executant din lume la loviturile cu mingea ovala (video GoPro)

Pentru ca tot este Campionatul Mondial de Rugby, va invitam sa vizionati imaginile video de mai jos. Un american pare sa aiba o tehnica incredibila la executiile cu piciorul intr-o minge ovala. Precizia si talentul sau sunt remarcabile. Poreclit Drujba, Lennoneste om de serviciu, dar in timpul liber straluceste la loviturile de fotbal american si ar putea fi chiar un executant excelent la rugby, un sport la care de mult ori in aceste zile am vazut ratari.

Cele mai mari scandaluri din industria auto. Toyota, General Motors si Mercedes, precursori ai Volkswagen

Investigatia Agentiei pentru Protectia Mediului EPA) din SUA a a aratat ca Volkswagen a trisat in privinta nivelului real al emisiilor la o parte dintre motoarele sale diesel, insa acesta nu este singurul caz grav. Adevarul va prezinta cele mai mari scandaluri din industria auto.

Care sunt cele mai mari companii din Bucuresti

Topul marilor companii, realizat de Risco, include companiile importante din capitala a caror cifra de afaceri a avut un rol important in generarea PIB-ului Romaniei. In fruntea clasamentului se regasesc companii multinationale din sectorul energiei,.

Mariano Monamour, Randunel Pisica sau Semaforu. Cele mai caraghioase nume din Romania

Alegerea numelui este de multe ori o misiune dificila pentru parinti, care incearca sa gaseasca o solutie potrivita, astfel incat sa nu-i dezamageasca pe copii mai tarziu, scrie adevarul. ro. Pe.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )