Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2016: iata de ce merita sa le vezi si tu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai vizitate orase din lume in 2016: iata de ce merita sa le vezi si tu

Cele mai vizitate orase din lume de catre turisti straini au fost dezvaluite intr-o analiza a Mastercard, Global Destination Cities Index . In top 10 se afla doar trei orase din Europa, dintre care unul se afla aproape de Romania. Iata de ce aceste. continuă pe Wall-Street Ro

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume 2016: In premiera, o universitate britanica este cel mai puternic brand universitar. Oxford a detronat Caltech

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume este dominat si anul acesta de universitatile din Statele Unite ale Americii, cu 7 institutii in top 10 doua dintre ele impartind locul 10), desi prima pozitie este revendicata, in premiera, de Marea Britanie, cu Universitatea Oxford. Alte doua institutii britanice si una elvetiana si-au facut drum in esantionul primelor 10 universitati. Topul celor mai puternice branduri universitare la nivel global este realizat anual de Times Higher Education. Universitatile din Asia isi continua ascensiunea si in editia din aces an. Romania are 4 universitati in top, 2 in intervalul 601-800, si doua in intervalul 801+.

Care sunt cele mai sanatoase tari din lume si unde sunt cele mai mari probleme: ce loc ocupa Romania

Un studiu realizat de Natiunile Unite dezvaluie tarile in care traiesc cei mai sanatosi oameni, Islanda ocupand locul fruntas, in timp ce Romania se afla in prima jumatate a clasamentului.

in judetul Satu Mare se practica unele dintre cele mai mici salarii din tara

Nivelul de trai din judetul Satu Mare este unul dintre cele mai scazute din Romania, lucru care se reflecta si in veniturile lunare ale populatiei. in Satu Mare se castiga unele dintre cele mai mici salarii din Romania.

Caru' cu vedete: Era anarhie si haos. O fosta bona dezvaluie ce se intampla in casa Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt; Dorian Popa, tinta glumelor unuia dintre cei mai buni prieteni. Artistul s-a facut de ras; Cea mai sexy femeie din lume a ramas in san

Adela Popescu, poza din intimitate cu Radu Valcan: Si ravasit esti sexi, nene!. Adela Popescu 29 de ani) si Radu Valcan 39 de ani) au devenit parinti in urma cu. Bianca Dragusanu s-a ingrasat 15 kilograme, dar nimeni nu o crede. Bianca Dragusanu va naste peste doar cateva zile, iar.

Cele mai bune 10 universitati din lume, potrivit Times Higher Education World University Rankings 2016-2017

Revista Times Higher Education a anuntat topul celor mai bune universitati 2016-2017, top pe care publicatia realizeaza de 12 ani. Universitatea Oxford este clasata pe primul loc in Times Higher Education World University Rankings 2016-2017. Este prima universitate din Marea Brtanie care a ajuns pe locul I de cand se face World University Rankings.

Proteste dupa decizia Senatului in cazul Oprea, in Bucuresti si in mai multe orase din tara

Mii de oameni au anuntat pe Facebook ca vor iesi in strada, joi, dupa ora 18. 00, in semn de protest fata de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Mitinguri de protest s-au anuntat in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Galati.

Proteste dupa decizia Senatului in cazul Oprea, in Bucuresti si in mai multe orase din tara FOTO VIDEO

Mii de oameni au anuntat pe Facebook ca vor iesi in strada, joi, dupa ora 18. 00, in semn de protest fata de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Mitinguri de protest s-au anuntat in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Galati.

Omul cu cea mai buna memorie din lume, spaima cazinourilor: care este tehnica de memorare pe care o foloseste

Britanicul Dominic OBrien, 59 de ani, este supranumit barbatul cu cea mai buna memorie din lume. A castigat de opt ori Campionatul Mondial de Memorie, in ultimii zece ani, si nu are voie sa intre in multe din cazinourile mari din lume pentru ca poate sa memoreze ordinea cartilor dintr-un pachet intreg de joc in cateva secunde.

Lovituri de geniu. Federer, Nadal si cel mai mare meci din istoria tenisului

Dupa cum arata Lovituri de geniu, rivalitatea Federer-Nadal face parte din elita rivalitatilor sportive, iar confruntarea lor legendara de la Wimbledon nu este doar una dintre cele mai mari partide din istoria tenisului, ci si unul dintre cele mai insemnate evenimente sportive din istorie in general. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

WC-uri de 50.000 de euro construite la un liceu aflat intr-unul dintre cele mai sarace locuri din Romania. Primar: M-am facut de ras in toata tara

In satul botosanean Cotusca se afla toalete mai scumpe decat apartamente cu trei camere de la oras. Este vorba despre doua toalete amenajate pentru Liceul Tehnologic din localitate, care au costat aproximativ 50. 000 de euro. S-a facut, insa, economie, pentru ca, initial, WC-urile erau estimate la 90. 000 de euro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )