Libnet.ro
UNICEF

20:30

webPR: Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

Hotnews Hotnews,
 webPR: Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

DHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul din cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, care are loc in Poiana Brasov, si se afla anul acesta la editia cu numarul 7. continuă pe Hotnews

Cel mai mare plan de reorganizare, din istoria Arabiei Saudite pentru a trece peste socul prabusirii pretului petrolului

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar urma sa accelereze tairea de subventii si sa impuna mai multe taxe, intr-o incercare de a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, scrie Bloomberg.

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, a fost inculpat pentru coruptie

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, este inculpat pentru coruptie. Acesta ar fi fost implicat intr-o presupusa schema de mituire a inspectorilor guvernamentali, relateaza Russia.

Eurostat: in Romania si Bulgaria ora de munca se plateste cel mai prost din Europa

In Romania si Bulgaria ora de munca se plateste cel mai prost din Europa. Angajatorii romani ofera 5 euro pe ora salariatilor, de cinci ori sub media europeana. Recompensati regeste sunt cei.

Eurostat: in Romania si Bulgaria ora de munca se plateste cel mai prost din Europa (VIDEO)

In Romania si Bulgaria ora de munca se plateste cel mai prost din Europa. Angajatorii romani ofera 5 euro pe ora salariatilor, de cinci ori sub media europeana. Recompensati regeste sunt cei.

Cel mai bogat bancher din lume a fost inculpat pentru coruptie

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, este inculpat pentru coruptie, dupa ce ar fi fost implicat intr-o presupusa schema de mituire a inspectorilor guvernamentali, relateaza rt. com.

SUA: Consumul de Coca-Cola, la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. Americanii aleg tot mai des sucurile de fructe sau bauturile energizante

Consumul de Coca-Cola din SUA a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. 2015 a fost al 11-lea an consecutiv in care consumul bauturii racoritoare a scazut, americanii alegand din ce in.

Aerul cel mai pur din lume este in Romania. Care sunt locurile perfecte pentru o vacanta

Cel mai pur aer de pe planeta se respira in Romania, informeazaThe One. Desi pare greu de crezut, in Romania se respira mai bine decat in Elvetia! Ce-i drept, doar.

Formula 1: Nico Rosberg, cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Statului Bahrein

Germanul Nico Rosberg Mercedes), castigator in Australia in primul Mare Premiu al sezonului de Formula 1, a semnat cel mai bun timp si in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere, din cadrul Marelui Premiu al Bahrainului, dupa ce fusese cel mai rapid si in prima sesiune de vineri.

Studiu: Belgia, cel mai mare producator de luptatori europeni in numele Statului Islamic

Potrivit jurnalistilor de la Reuters, Franta, Germania si Marea Britanie sunt statele din Europa care trimit cel mai mare numar de luptatori in numele autoproclamatului Stat Islamic. Dar daca este sa luam.

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )