Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP: Companiile de stat cu cele mai mari profituri

România Liberă România Liberă,
TOP: Companiile de stat cu cele mai mari profituri

Companiile de stat care genereaza cele mai mari cinci profituri castiga peste 2,5 miliarde de lei net pe an si isi desfasoara activitatea in sectorul energetic, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor pentru anul 2013. continuă pe România Liberă

TOP: Cele mai mari DATORII ale companiilor romanesti de stat

Companiile de stat romanesti care inregistreaza primele opt cele mai mari datorii insumeaza restante toale de plata in valoare de aprope 13 miliarde de lei aproape 3 miliarde de euro - n. r. ), potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor pentru anul 2013.

Cele mai mari recall-uri pe piata auto din Romania

In ultimul an, pe piata auto din Romania au fost rechemate in service pentru defectiuni aproape 30. 000 de masini, pentru care constructorii de automobile au suportat costurile defectelor de fabricatie. Cele mai multe recall-uri de masini in Romania.

TOP: Cele mai mari DATORII ale demnitarilor romani

Demnitarii romani au fost si ai atrasi de ofertele bancilor pentru credite. Unii dintre ei atat de tare incat pentru unii ratele pe care trebuie sa le platesca lunar sunt mai mri decat veniturile pe care le incaseaza in mod oficial.

Falimentul industriei din Alba. Cum au ajuns fier vechi cele mai mari fabrici de pe vremea comunismului

Marile falimente ale judetului Alba au produs o gaura de sute de milioane de euro, bani care nu vor mai putea fi recuperati integral niciodata. Suma reprezinta totalul creantelor creditorilor la marile firme care au ajuns in insolventa sau in faliment. Dintre fostele mari fabrici comuniste, dar cateva au supravietuit si au reusit sa se mentina in conditiile economiei de piata.

Comisia Europeana, despre companiile de stat romanesti: Pierderi mari, performanta scazuta, management politizat

Un studiu emis de Comisia Europeana schiteaza un tablou sumbru al companiilor de stat si regiilor autonome romanesti: pierderi mari, performanta scazuta, reforme intarziate, management politizat in mare masura. Analiza de la Bruxelles denunta si un posibil motiv pentru care Guvernul si autoritatile locale nu-si reformeaza companiile si regiile din subordine: mentinerea posturilor de conducere bine remunerate sau a influentei in anumite sectoare ale industriei.

Subiectele Zilei: Paradoxul romanesc: Ghita e in comisia parlamentara care il va audia pe Coldea; Doua solutii simple care ar putea rezolva una dintre cele mai mari probleme din Romania; Elevii il reclama pe Radu Mazare la DNA. Reactia primarului

Romania, condamnata la CEDO sa plateasca 196. 400 euro din cauza conditiilor din inchisori in 2014. Romania a fost condamnata, anul trecut, la Curtea Europeana. Misterele Declaratiei de Independenta a Statelor Unite, un document uitat aproape 200 de ani la Biblioteca Teleki-Bolyai din Targu-Mures.

ANALIZA Marirea si decaderea RAFO Onesti. Cum a fost devalizata una dintre cele mai mari rafinarii ale Romaniei

Oligarhul rus Iakov Goldovsky, proprietarul RAFO Onesti, vrea sa demonteze si sa vanda la fier vechi utilajele si echipamentele din cadrul rafinariei, decizia urmand sa fie votata formal de actionari peste doua saptamani.

TOP Cele mai bune carti motivationale

Cele mai bune carti motivationale. in orice librarie intri, rafturile de carti motivationale sunt incarcate cu fel de fel carti, care de care mai colorate si mai promitatoare. Cum atingi extazul in 7 pasi, cum sa fii mai persuasiv decat Houdini si mai asertiv decat un general de armata - toate acestea suna bine, dar adevarul e ca nu e chiar asa de simplu sa te schimbi peste noapte.

TOP 10 cele mai importante transferuri facute in 2015 in fotbalul european

Perioada de transferuri din iarna acestui an a adus mutari importante in fotbalul european. Wilfried, Cuadrado, Nastasic, Victor Valdes si Andre Schurrle si-au schimbat echipele. Intra in material pentru a vedea cele mai importante zece mutari.

Top On The Move: Cine sunt norocosii care au crescut in functie la inceput de 2015

2015, un an in forta? Pentru unii dintre manageri, da. Anul a inceput pentru ei cu o schimbare in functie, un cadou de cariera pe care multe persoane si l-ar dori. Wall-Street. ro ti le prezinta pe cele mai importante din luna ianuarie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )