Libnet.ro
UNICEF

21:30

Top 4 gradini zoologice din lume ireal de frumoase. Milioane de oameni le viziteaza

Playtech Playtech,
Top 4 gradini zoologice din lume ireal de frumoase. Milioane de oameni le viziteaza

Animalele si pasarile salbatice au fost dintotdeauna admirate de oameni. Fotografii au incercat sa le surprinda in cele mai bizare momente, cercetatorii sa le descopere modul de viata si oamenii obisnuiti doar sa le vada daca au ocazia. Astfel au aparut gradinile zoologice. Ai mai jos 4 dintre cele mai frumoase din lume. Top 4 . continuă pe Playtech

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a .

Cea mai buna videochatista din lume e din Timisoara. Nu o sa iti vina sa crezi ce studii are

O femeie din Timisoara a devenit cea mai de succes videochatista din lume. Ivonna Reeve a castigat acest premiu la doar trei luni dupa ce a debutat in aceasta meserie. O timisoreanca este cea mai buna videochatista din lume Dupa ce a castigat marele premiu pus la bataie de platforma LiveJasmin, Ivonna Reeve a devenit .

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Scotia a devenit marti prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )