Libnet.ro
UNICEF

07:00

ASOCIATIA PENTRU RELATIA CU INVESTITORII LA BURSA DIN ROMANIA: Solicitam autoritatilor prevederi mai flexibile privind organizarea adunarilor actionarilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASOCIATIA PENTRU RELATIA CU INVESTITORII LA BURSA DIN ROMANIA: Solicitam autoritatilor prevederi mai flexibile privind organizarea adunarilor actionarilor

Companiile membre ale Asociatiei pentru Relatia cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) solicita Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, precum si Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) prevederi mai flexibile legate de modalitatea de organizare si derulare a adunarilor generale ale actionarilor ordinare si extraordinare, in contextul starii de urgenta instituita ca urmare a raspandirii pandemiei de coronavirus, se arata intr-un comunicat al ARIR remis, ieri, Redactiei, . continuă pe Ziarul Bursa

ARIR: Companiile listate au nevoie de masuri de reglementare pentru desfasurarea adunarilor generale

Companiile membre ale Asociatiei pentru Relatia cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) a transmis, miercuri, ca solicita Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, precum si Autoritatii de Supraveghere Financiara prevederi mai flexibile legate de modalitatea de organizare si derulare a adunarilor generale ale actionarilor ordinare si extraordinare AGA), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru spitale de stat din Romania

In contextul pandemiei de coronavirus, Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania. omer Tetik, Director General BT, spune ca solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult in aceasta perioada.

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania cere inchiderea mall-urilor

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania - RORETAIL - cere declararea in mod oficial a pandemiei Covid-19 drept eveniment de forta majora pentru toti comerciantii romani, inchiderea imediata a centrelor comerciale de tip mall, cu exceptia magazinelor alimentare si a farmaciilor, precum si scutirea, amanarea, prorogarea sau reesalonarea platii taxelor si impozitelor aferente perioadei fara activitate.

AMRCR: Nu se suspenda activitatea lanturilor de magazine alimentare din Romania

Asociatia Marilor Retele Comericale din Romania infirma zvonurile lansate in ultima perioada si spune ca niciun mare comerciant nu are intentia sa inchida vreun magazin cu produse alimentare care activeaza in tara noastra.

Piata de capital din Romania - una dintre cele mai putin adanci din Europa

Interviu cu Donato De Rosa, economist-sef al Bancii Mondiale) Reporter: Raportul Bancii Mondiale spune ca venitul pe cap de locuitor al Romaniei a crescut de la 26% din media UE-28 in 2000 la 64% in 2018. Cum asteptati sa evolueze in acest an, respectiv pe termen mediu?.

Aplicatia prin care profesorii din Romania isi pot tine cursurile online

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate scolile din Romania raman inchise in aceasta perioada. Dar solutii pentru ca elevii si profesorii sa ramana in contact exista. Din cauza.

Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. A fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Intr-o perioada in care izolarea la domiciliu este recomandata de autoritati pentru impiedicarea raspandirii Coronavirusului, Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. Astfel a fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

Bibliotecile din Romania se muta in mediul online

Bibliotecile din Romania se muta in mediul online odata cu suspendarea programului cu publicul, din cauza pandemiei de coronavirus. in Craiova, angajatii Bibliotecii Judetene au gasit solutii atat pentru utilizatorii obisnuiti cat si pentru elevii care ar trebui sa sustina anul acesta examenele de capacitate si Bacalaureat.

UPDATE Cresteri importante in traficul de internet si telefonie din Romania din cauza epidemiei de COVID-19: Operatorii iau masuri, nu exclud blocajele si recomanda o utilizare rationala a resurselor

Cresteri importante ale traficului de internet si telefonie au inceput sa fie anuntate de toti marii operatori de comunicatii din Romania, care asigura insa ca au luat masuri pentru a asigura continuitatea serviciilor pe fondul cresterii traficului de date datorate izolarii la domiciliu a populatiei. Totusi, atat Orange cat si Telekom au recomandat miercuri ca utilizatorii sa aiba un consum rezonabil de tehnologie. Sunt asteptate audiente record la televiziunile de stiri si nu sunt excluse anumite blocaje in retele in zonele rezidentiale. Vodafone spune ca pentru serviciul Netflix a inregistrat o crestere de 40% a traficului in reteaua UPC. Vezi in articol primele date si estimari de trafic furnizate de Telekom, Orange, Vodafone si RCSRDS la solicitarea HotNews. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )