Libnet.ro
UNICEF

11:45

Top 8 tablete cele mai bune cadouri pentru Craciun 2020

Adevărul Adevărul,
Top 8 tablete cele mai bune cadouri pentru Craciun 2020

In perioada aceasta simtim nevoia din ce in ce mai mult sa fim mai cumpatati cu bugetul nostru si cu achizitiile pe care le facem. Iar daca avem un buget special alocat pentru cadourile de Craciun, cea mai inteleapta alegere e sa-l cheltuim constiincios si sa ne orientam catre lucrurile cu adevarat importante, cadouri utile si achizitii care se pot dovedi a fi extrem de practice. continuă pe Adevărul

Cele mai bune numere de stand-up comedy. Top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi VIDEO

Ce poate fi mai relaxant, in perioada de pandemie, decat sa te uiti la ceva amuzant?! Daca ai vazut deja toate sitcom-urile interesante, te poti orienta catre cele mai bune numere de stand-up comedy. Afla si tu care sunt top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi! Topul celor mai bune spectacole de stand-up .

VIDEO TOP 7 cele mai bune spectacole de stand-up comedy, ca sa nu te mai plictisesti in pandemie

In pandemie, a crescut puternic consumul de continut de divertisment. Asa ca-ti propunem cateva spectacole de stand-up comedy care au ramas in istorie. Show-urile de stand-up comedy au.

Cum prepari cele mai bune sarmale pufoase. Reteta secreta, perfecta pentru sarbatori

Originea sarmalelor a fost motiv de disputa in Europasau inca este, cel putin pentru cei patimasi. Unii scriu ca locul de bastina al acestora este Imperiul Otoman, in timp ce altii incadreaza preparatul in lista celor mai bune produse traditionale romanesti. Fie cum o fi, gustoase tot raman, dar si dificil de preparat. Ai mai .

VIDEO Cum puteti vedea online Corpus Christi, unul dintre cele mai bune filme europene ale anului

Unul dintre cele mai apreciate filme europene ale anului, nominalizat la Oscar 2020, Corpus Christi este disponibil in Romania pe platforma video on demand Vimeo.

Cele mai tari cadouri pe care sa le daruiesti in acest an: de la un stadion legendar la masini de vis P

Mai avem aproape doua saptamani pana la Mos Craciun. Ce cadou daruiesti? Daca esti in pana de idei, e in regula, avem cateva sugestii. in cazul in care stii pe cineva iubitor de.

Top 10 cele mai mari (nesimtite) pensii speciale

Aproape 10. 000 de civili din tara noastra au incasat, la finele lunii septembrie, pensii speciale, conform datelor oficiale. Cea mai mare dintre acestea a fost incasata de un magistrat pensionar: peste 78. 500 de lei brut lunar. Daca nu ar fi beneficiat de un astfel de venit, acesta ar fi primit de 15 ori mai putin, luand in calcul contributia sa la fondul de pensii, conform datelor Casei Nationale de Pensii.

Romania a facut saptamana trecuta cele mai putine teste pentru COVID din ultimele doua luni

Saptamana trecuta au fost facute in Romania 157. 699 de teste pentru depistarea infectarilor cu COVID, cel mai mic numar de teste saptamanale din ultimele doua luni. Rata de pozitivare a acestora s-a mentinut la 26%, similara cu aceea din precedentele patru saptamani, conform G4media.

Cele mai putine teste pentru depistarea COVID-19 in Romania, in prima saptamana a lunii decembrie. Rata de pozitivare se mentine la 26%

In prima saptamana a lunii decembrie au fost efectuate in Romania 157. 699 de teste pentru depistarea infectarilor cu COVID-19, cel mai mic numar de teste saptamanale din ultimele doua luni. Rata de.

Coordonatorul Grupului de Vaccinologie, despre inceperea vaccinarii anti-COVID in Marea Britanie: Este una dintre cele mai bune vesti pe care le puteam primi in acest an. Este un moment istoric (VIDEO)

O bunica de 90 de ani din Marea Britanie este prima persoana din lume careia i-a fost administrat vaccinul anti-COVID al Pfizer, dupa ce acesta a fost aprobat. Margaret Keenan a fost vaccinata la spitalul din.

Primaria Arad a decis sa schimbe bradul pregatit pentru Craciun intrucat nu le placea localnicilor

Primaria municipiului Arad a decis sa schimbe bradul pregatit pentru Craciun intrucat cel instalat i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )