Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romania a facut saptamana trecuta cele mai putine teste pentru COVID din ultimele doua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a facut saptamana trecuta cele mai putine teste pentru COVID din ultimele doua luni

Saptamana trecuta au fost facute in Romania 157. 699 de teste pentru depistarea infectarilor cu COVID, cel mai mic numar de teste saptamanale din ultimele doua luni. Rata de pozitivare a acestora s-a mentinut la 26%, similara cu aceea din precedentele patru saptamani, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai putine teste pentru depistarea COVID-19 in Romania, in prima saptamana a lunii decembrie. Rata de pozitivare se mentine la 26%

In prima saptamana a lunii decembrie au fost efectuate in Romania 157. 699 de teste pentru depistarea infectarilor cu COVID-19, cel mai mic numar de teste saptamanale din ultimele doua luni. Rata de.

INSP: Nu a fost inregistrat niciun caz nou de gripa saptamana trecuta

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a transmis ca numarul total de cazuri de infectii respiratorii acute a fost, saptamana trecuta, la nivel national, de 31. 874, inregistrandu-se mai putine.

Preturile alimentelor explodeaza in Romania. Sunt cele mai mari din ultimii 6 ani!

Vesti rele pentru romani. Preturile alimentelor explodeaza in Romania: sunt cele mai mari din ultimii ani. Iata ce ne asteapta anul viitor din acest punct de vedere! Preturile explodeaza in Romania Situatie ingrijoratoare. Preturile alimentelor explodeaza in Romania si in restul lumii. Conform unui raport realizat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), .

Unde vor fi deschise cele mai noi facultati din Romania. Candidatii se vor putea inscrie de vara viitoare

Cea mai noua universitate, de stat, din Romania se va deschide, cel mai probabil, vara viitoare la Botosani. Este de fapt o extensie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza si va avea specializari precum Litere, Informatica, Drept sau Administratie Publica.

VIDEO Cum puteti vedea online Corpus Christi, unul dintre cele mai bune filme europene ale anului

Unul dintre cele mai apreciate filme europene ale anului, nominalizat la Oscar 2020, Corpus Christi este disponibil in Romania pe platforma video on demand Vimeo.

Cele mai periculoase alimente de pe piata. Multi romani le consuma zilnic, fara sa stie

S-a aflat care sunt cele mai periculoase alimente de pe piata, alimente pe care multi romani le consuma zilnic, fara sa stie la ce pericol se expun. E-urile sunt substantele chimice adaugate in produsele alimentare, pentru a pentru a imbunatati aroma, culoarea, sau textura. in alte tari se numesc aditivi alimentari. Cele mai nocive alimente .

Alegeri parlamentare 2020. PNL a obtinut cele mai multe voturi in Giurgiu

La alegerile parlamentare din 2020, PNL a obtinut cele mai multe voturi in judetul Giurgiu. Prezenta la vot in judetul Giurgiu a fost 36,94%, exprimandu-si optiunea electorala 81. 312 de alegatori.

PSD a obtinut cele mai multe voturi in Iasi, potrivit rezultatelor partiale

Rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare in judetul Iasi indica faptul ca PSD a obtinut cele mai multe voturi, urmat de PNL, USR PLUS si de AUR. Rezultate la Senat dupa centralizarea a circa 190. 000 d.

PSD a obtinut cele mai multe voturi in Iasi, potrivit rezultatelor partiale

Rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare in judetul Iasi indica faptul ca PSD a obtinut cele mai multe voturi, urmat de PNL, USR PLUS si de AUR. Rezultate la Senat dupa centralizarea a circa 190. 000 d.

Rezultatele partiale in judetul Prahova: PSD a obtinut cele mai multe voturi

Rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare din judetul Prahova indica faptul ca PSD a obtinut cele mai multe voturi. Candidatii PSD conduc alegerile cu 30, 85%, in timp ce PNL trece cu greu de 25%, dupa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )