Libnet.ro
UNICEF

19:15

Top telefoane: de la iPhone la Samsung, care au fost cele mai cautate

Playtech Playtech,
Top telefoane: de la iPhone la Samsung, care au fost cele mai cautate

Compania de statistica Counterpoint a publicat cel mai recent studiu referitor la piata globala de smartphone-uri. Acesta reflecta situata de la sfarsitu lunii mai 2018 si, din cate se pare, este dominat de Apple. in fiecare luna, cei de la Counterpoint publica un raport intitulat Counterpoint Market Pulse. Accesibil la adresacounterpointresearch. com, cel mai recent studiu []. continuă pe Playtech

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Valoarea tranzactiilor cu actiuni pe segmentul principal al pietei de capital romanesti a scazut cu 30%: care au fost cele mai tranzactionate companii

Valoarea tranzactiilor cu actiuni pe segmentul principal al pietei de capital romanesti a scazut, in aceasta saptamana, cu 30% fata de perioada precedenta, pana la 110,24 milioane de lei, in timp ce pe sistemul alternativ de tranzactionare ATS) s-a.

Parlamentul a adoptat noul Cod Administrativ. Care sunt cele mai controversate prevederi

Camera Deputatilor a adoptat luni cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri proiectul de lege care schimba Codul Administrativ. Printre principalele modificari aduse se numara introducerea unor indemnizatii speciale pentru alesii locali si posibilitatea ca acestia sa detina calitatea de persoana fizica autorizata. Proiectul de lege urmeaza sa mearga la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte pe care le gasesti astazi

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Reduceri eMAG laptopuri. TOP 10 oferte pe care sa nu le ratezi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

TVR 1, pe locul 1 cu meciurile de la Campionatul Mondial. Care a fost cea mai vizionata partida din sferturi

TVR 1 din nou lider de audienta. Cele patru partide din faza sferturilor CM FIFA Rusia 2018 au plasat postul TVR 1 pe locul 1 pe toate categoriile de public: national, urban si comercial.

Cele mai bune bancuri de la ora de geografie. Raspunsul logic la intrebarea: care sunt cele mai triste forme de relief?

Va prezentam o colectie de bancuri care ii au ca protagonisti pe profesorii de geografie si orele de curs predate la aceasta disciplina. Propriile glume din aceasta categorie le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii. Vacanta pe plaja sau in padurile cu arbori seculari

In Delta Dunarii sunt cele mai intinse plaje, cu cel mai fin nisip, paduri cu arbori seculari. Este locul unde intalnesti pelicanul cret, unde navighezi printre nuferi sau unde poti admira gospodarii traditionale ale lipovenilor si haholilor care s-au stabilit pe aceste meleaguri in urma cu sute de ani.

Studiu: Plata facturilor se face cu mare intarziere in intreaga lume. in Romania, cele mai afectate sunt domeniile pharma si cel alimentar

Un studiu realizat de Euler Hermes Research la nivel global arata ca durata de incasare a creantelor a crescut cu 2 zile, ajungand la o medie de 66 de zile la nivel global, cel mai inalt nivel din 2007. in ce priveste Romania, cele mai afectate domenii de plata cu intarziere a facturilor sunt cel pharma si cel alimentar, se arata in studiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )