Libnet.ro
UNICEF

06:15

Topul castigatorilor Black Friday: retailerii ITC au vandut de peste 50 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul castigatorilor Black Friday: retailerii ITC au vandut de peste 50 mil. euro

Black Friday a fost de bun augur pentru retailerii de ITC, acestia inregistrand vanzari de peste 50 de milioane de euro, conform calculelor Wall-Street. ro. Marele castigator, asa cum era de asteptat, a fost eMag, retailerul online depasind. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Black Friday 2012: Marile magazine au anuntat vanzari de produse ITC de zeci de milioane de euro, peste asteptari

Principalii retaileri de produse ITC au anuntat duminica seara vanzari peste asteptari cu ocazia campaniei de shopping Black Friday 2012, derulata in perioada 23-25 noiembrie. Altex Romania a anuntat ca a inregistrat la finalul celor trei zile de reduceri vanzari record de peste 15 milioane de euro in magazinele Altex si Media Galaxy. Flanco a anuntat vanzari de 55 milioane lei n. a 12,1 milioane euro) cu 80% mai mult decat la prima editie, pe o suprafata de vanzare cu 20% mai mare decat anul trecut. De asemenea, conducerea retailerului online eMag a anuntat sambata pentru HotNews. ro ca a vandut produse in valoare de peste 12 milioane euro de Black Friday. UPDATE PayU: Magazinele online care au implementat promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday si-au majorat vanzarile cu 325% fata de ziua anterioara.

Black Friday 2012: Marile magazine au anuntat vanzari de produse ITC de zeci de milioane de euro, peste asteptari

Principalii retaileri de produse ITC au anuntat duminica seara vanzari peste asteptari cu ocazia campaniei de shopping Black Friday 2012, derulata in perioada 23-25 noiembrie. Altex Romania a anuntat ca a inregistrat la finalul celor trei zile de reduceri vanzari record de peste 15 milioane de euro in magazinele Altex si Media Galaxy. Flanco a anuntat vanzari de 55 milioane lei n. a 12,1 milioane euro) cu 80% mai mult decat la prima editie, pe o suprafata de vanzare cu 20% mai mare decat anul trecut. De asemenea, conducerea retailerului online eMag a anuntat sambata pentru HotNews. ro ca a vandut produse in valoare de peste 12 milioane euro de Black Friday.

eMAG a vandut produse de peste 12 milioane euro de Black Friday. Ora inceperii campaniei a fost secret chiar si in interiorul companiei

EMAG a vandut produse in valoare de peste 12 milioane euro de Black Friday, ceea ce inseamna aproape media unei intregi luni, iar retailer-ul a ales sa inceapa campania la ora 8. 00 pentru a nu repeta experienta de anul trecut cand foarte multi au constatat ca stocurile erau epuizate dimineata cand au intrat pe site, a spus pentru HotNews, Iulian Stanciu, director general al companiei. El mai spune ca cele 120. 000 de produse comandate vor fi livrate in maxim sase zile.

eMag a vandut de 12 milioane euro de Black Friday. De 20 de ori mai mult comparativ cu o zi obisnuita

EMag, cel mai mare retailer online din Romania, a inregistrat vanzari de 12 milioane de euro de Black Friday, cu peste doua milioane de euro peste estimarile initiale, a declarat pentru Wall-Street. ro, Iulian Stanciu, directorul general al magazinului.

WSJ: Black Friday nu aduce neaparat cele mai bune oferte

Retailerii mizeaza pe increderea clientilor Retailerii prezinta campania Black Friday drept o ocazie de a face cumparaturi la preturi imbatabile, valabile numai o zi din an, insa o analiza Wall Street Journal/Decide Inc. releva ca multe produse sunt mai ieftine in alte perioade ale anului.

Cu cat a crescut Black Friday traficul mallurilor

Black Friday a condimentat viata mallurilor la finalul saptamanii trecute. Wall-Street. ro va prezinta cum a evoluat numarul de vizitatori in cateva din principalele malluri din Romania, ca urmare a reducerilor unora din retailerii prezenti.

Black Friday: V-ati luat ceva? Ati gasit preturi bune? V-ati pacalit cu ceva? A prins cineva ipad2-ul fantoma de la emag.ro cu 999 de lei?

Probabil cea mai buna reducere de Black Friday de pe siteurile de IT din Romania a fost cea de la emag. ro: un iPad2 cu 999 de lei, redus de la 1999. Asta e partea buna. Partea proasta e ca siteul nu a mers si cind a revenit iPadul era deja vandut. Ce impresii aveti despre Black Friday in Romania, atat pe partea de produse IT, dar si altele? Apasati aici pentru a citi, trebuie sa fiti inregistrat ae Forum insa pentru a scrie.

Black Friday, o vanatoare de chilipiruri de 50 milioane euro.

Site-uri de vanzari online blocate din cauza traficului, o campanie dusa in prelungiri sambata si duminica), cozi in magazine si o lista tot mai lunga de comercianti participanti mai nou, un administrator de fonduri mutuale si un site de matrimoniale) - iata cateva selectiuni din atmosfera Black Friday 2012. Discounturi de 30-70% puteau fi intalnite frecvent vineri, la fel site-uri blocate in primele ore ale diminetii pentru principalii retaileri participanti. S-au vandut bine .

2Parale: Black Friday a adus magazinelor online de 15 ori mai multe vanzari

Cele peste 200 de magazine online din 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania, au inregistrat de Black Friday aproape 9. 500 de comenzi in valoare de 3,2 milioane de lei. Vanzarile generate de Black Friday au fost de 15 ori mai multe decat.

PayU: Cea mai mare mare tranzactie online cu cardul de Black Friday a fost de 6.900 de euro

Magazinele online care au avut promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday au inregistrat vanzari de peste patru ori mai mari 325%) fata de ziua anterioara, conform datelor furnizorului de servicii de comert electronic PayU.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )