Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai bine platite modele: cine este tanara care a detronat-o pe Gisele Bundchendupa 15 ani FOTO

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bine platite modele: cine este tanara care a detronat-o pe Gisele Bundchendupa 15 ani FOTO

Revista Forbes a realizat topul celor mai bine platite modele din lume din anul 2017. Dupa 15 ani, un ingeras Victorias Secret in varsta de 22 de ani a reusit s-o detroneze in castiguri pe celebra Gisele Bundchen, in varsta de 37 de ani. continuă pe Adevărul

Sistemul de pensii privat romanesc, in topul performantelor globale. Dar statul crede ca va administra mai bine banii

Fondurile de pensii private romanesti ocupa locul 17 din 63 in topul celor mai performante sisteme de pensii din lume, potrivit datelor furnizate de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD).

Top Forbes: Cine este cea mai bine platita cantareata din lume si singura cu venituri de peste 100 de milioane de dolari

Revista Forbes a realizat un top al celor mai bine platite cantarete din lume si evidentiaza ca o singura artista a reusit sa castige peste 100 de milioane de dolari intr-un singur an, la o diferenta considerabila, de aproximativ 30 de milioane de dolari, de ocupanta locului secund.

Ea este cel mai bine platit model din lume pe anul 2017

Kendall Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, a devenit cel mai bine platit model la nivel mondial pe anul 2017. A reusit chiar sa o intreaca pe Gisele Bundchen, care a reusit sa se mentina pe prima.

Ea este Cel mai bine PLATIT model din lume! Forbes ne spune cate MILIOANE castiga frumoasele podiumului

Potrivit revistei Forbes, cel mai bine platit model din lume a devenit Kendall Jenner, nimeni alta decat sora cea mai mica a lui Kim Kardashian. Anul trecut aceasta a castigat 22 de milioane de dolari,.

Cine este ploiesteanul care a murit prins de viitura in Grecia

Un ploiestean si-a pierdut viata in inundatiile de saptamana trecuta din Grecia, dupa ce masina in care se afla in mers pe un pod a fost prinsa de viitura, scrie ziarulincomod. ro. Acesta se mai afla in masina cu alti doi cetateni danezi, care se pare ca au supravietuit.

Liviu Pop a descoperit cine este statul paralel

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine ca statul paralel inseamna acei oameni care cheama la audieri anumiti angajati ai ministerului si incearca sa afle informatii despre alti oameni din institutie. El mai spune ca rezista, oricat ar incerca acesti oameni sa il determine sa nu reziste, iar atunci cand lucrurile se vor precipita, va iesi cu declaratii.

MISS WORLD 2017. Cine este noua regina a frumusetii mondiale (FOTO)

Lumea are o noua noua regina a frumusetii O tanara studenta din India a fost incoronata sambata ca Miss World, potrivit lalibre. be. Manushi Chhillar, studenta la medicina este a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )