Libnet.ro
UNICEF

07:15

Topul celor mai bine platiti sportivi ai ultimului deceniu: Floyd Mayweather, castiguri de aproape un miliard de dolari. Care sunt surprizele din primele 10 locuri

B1 B1,
Topul celor mai bine platiti sportivi ai ultimului deceniu: Floyd Mayweather, castiguri de aproape un miliard de dolari. Care sunt surprizele din primele 10 locuri

Floyd Money Mayweather se ridica la nivelul numelui pe care il poarta si domina topul celor mai bine platiti sportivi ai ultimilor 10 ani. Astfel, neinvinsul pugilist a strans in ultimul deceniu nu mai. continuă pe B1

Ei sunt cel mai bine platiti sportivi din ultimul deceniu: Clasamentul are o singura femeie in Top 40

Forbes a publicat clasamentul atletilor care, incepand din 2010, au avut cele mai mari venituri din salarii, premii, bonusuri si sponsorizari.

Cel mai bine cotat sahist al Iranului nu va mai concura pentru tara sa - Motivul are legatura cu adversarii israelieni

Alireza Firouzja, cel mai bine cotat sahist al Iranului, a decis sa nu mai joace pentru tara sa, au anuntat agentiile de presa iraniene, sportivul reactionand astfel dupa o interdictie neoficiala a Teheranului in privinta meciurilor cu israelienii, relateaza Reuters.

Ce ii determina pe romani sa spuna ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu?

Ce ii determina pe unii oameni sa creada ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu, desi poate ei chiar nu o duceau mai bine? Cum ajungi sa iti placa un regim autoritar? Cum schimbam perceptia?.

Forbes: Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani Cine mai face parte din TOP 10

Celebrul pugilist Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani, cu un total de 915 milioane de dolari, potrivit Forbes.

A fost sau nu mai bine pe vremea lui Ceausescu?

25 decembrie 2019. La 30 de ani de la moartea lui Nicolae Ceausescu, unii inca ii simt lipsa si ii duc dorul. Altii il vad inca foarte prezent in metroul facut mai degraba) pe vremea lui sau cladirile presarate dupa propria-i pofta prin Bucuresti. Am vrut sa ascultam ambele parti ale povestii si sa intelegem ce s-a schimbat. in bine, in rau.

Fost ministru PSD: incepe Jihadul pentru alegerile locale. PNL face ce stie mai bine, taie din bani.Toti angajatii din administratie vor avea venituri mai mici

Deputatul PSD Daniel Suciu, fost ministru al Dezvoltarii, a subliniat faptul ca bugetul construit de Guvernul Orban arata ca vor avea loc taieri de fonduri pentru mai multe categorii socio-profesionale, iar angajatii din administratie vor avea salariile mai mici pentru ca sunt eliminate anumite sporuri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )