Libnet.ro
UNICEF

09:30

A fost sau nu mai bine pe vremea lui Ceausescu?

Antena3 Antena3,
A fost sau nu mai bine pe vremea lui Ceausescu?

25 decembrie 2019. La 30 de ani de la moartea lui Nicolae Ceausescu, unii inca ii simt lipsa si ii duc dorul. Altii il vad inca foarte prezent in metroul facut mai degraba) pe vremea lui sau cladirile presarate dupa propria-i pofta prin Bucuresti. Am vrut sa ascultam ambele parti ale povestii si sa intelegem ce s-a schimbat. in bine, in rau. continuă pe Antena3

Ce ii determina pe romani sa spuna ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu?

Ce ii determina pe unii oameni sa creada ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu, desi poate ei chiar nu o duceau mai bine? Cum ajungi sa iti placa un regim autoritar? Cum schimbam perceptia?.

Topul celor mai bine platiti sportivi ai ultimului deceniu: Floyd Mayweather, castiguri de aproape un miliard de dolari. Care sunt surprizele din primele 10 locuri

Floyd Money Mayweather se ridica la nivelul numelui pe care il poarta si domina topul celor mai bine platiti sportivi ai ultimilor 10 ani. Astfel, neinvinsul pugilist a strans in ultimul deceniu nu mai.

Cel mai bine cotat sahist al Iranului nu va mai concura pentru tara sa - Motivul are legatura cu adversarii israelieni

Alireza Firouzja, cel mai bine cotat sahist al Iranului, a decis sa nu mai joace pentru tara sa, au anuntat agentiile de presa iraniene, sportivul reactionand astfel dupa o interdictie neoficiala a Teheranului in privinta meciurilor cu israelienii, relateaza Reuters.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Anul 2019 a fost cel mai bun din cariera mea

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat ca anul 2019 a fost cel mai bun din cariera lui. A castigat campionatul sezonul trecut, iar in aceasta stagiune este pe primul loc in Liga 1 si i-a dus pe ardeleni, momentan, pana in saisprezecimile Europa League.

Cum aratau banii pe vremea lui Ceausescu: Cu cat se vinde bancnota de 100 de lei - FOTO

Bancnotele erau din hartie, iar calitatea acesteia ii facea sa para uzati. Cea mai mica valoare avea 10 lei, iar cea mai mare, 100 de lei. Monedele erau din metal, fier si aluminiu, iar cele mai folosite erau cele de 25 de bani, 1 leu, 3 lei si 5 lei.

Forbes: Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani Cine mai face parte din TOP 10

Celebrul pugilist Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani, cu un total de 915 milioane de dolari, potrivit Forbes.

FOTO Un sofer a lovit doua masini in parcare si a fugit de la locul faptei. El a fost prins mai tarziu

Proprietarii masinilor distruse i-au cerut pe Facebook sa se predea de buna voie, dar individul a fost prins mai tarziu.

Batranii care il plang pe Nicolae Ceausescu: El nu stia sa faca diferenta. Ne-a oferit totul

Se traia mai bine pe vremea lui Ceausescu o fraza pe care parintii sau bunicii nostri o spun destul de des, idealizand mai mult sau mai putin regimul Ceausist. Cu nostalgie, multi dintre cei care au prins regimul comunist din perioada tovarasului, deplang vremurile tineretii de atunci. Uitand de frigul pe care trebuiau sa-l indure, de alimentele date cu portia, acestiaerau bucurosi ca nu duceau grija zilei de maine:aveau o locuinta si un loc de munca stabil.

Rafturi goale, rafturi pline. Ce se gasea de fapt pe vremea lui Ceausescu

Perioada comunista a ramas in memoria romanilor si prin cozile la alimente. Rafturi goale, mancare si benzina pe cartele, dar si produse trainice sau de pe piata neagra. Cum era sa stai la cozi, ce gaseai la Alimentara si cat costa Rapirea din Serai?.

Fost ministru PSD: incepe Jihadul pentru alegerile locale. PNL face ce stie mai bine, taie din bani.Toti angajatii din administratie vor avea venituri mai mici

Deputatul PSD Daniel Suciu, fost ministru al Dezvoltarii, a subliniat faptul ca bugetul construit de Guvernul Orban arata ca vor avea loc taieri de fonduri pentru mai multe categorii socio-profesionale, iar angajatii din administratie vor avea salariile mai mici pentru ca sunt eliminate anumite sporuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )