Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul celor mai bune carti. Cate ai citit?

Antena3 Antena3,
Topul celor mai bune carti. Cate ai citit?

Cele mai bune carti din toate timpurile apar intr-un clasament intocmit de site-ul Thegreatestbooks. org. Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani. In cautarea timpului pierdut- Marcel Proust2. Ulise-. continuă pe Antena3

Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de invatamant din lume

Universitatea din Bucuresti UB), Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca si Universitatea de Vest din Timisoara sunt singurele universitati din Romania prezente in topul celor mai bune de.

Cum a ajuns o scoala din Romania in topul celor mai bune scoli internationale britanice din lume

Transylvania College din Cluj este singura scoala internationala din Romania nominalizata printre cele mai bune scoli internationale britanice din lume.

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit?

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Topul celor mai mari companii din centrul Romaniei

ON Energie Mures) Romgaz Sibiu), Selgros CashCarry Brasov), Holzindustrie SchweighoferAlba) si Schaffler din Brasov sunt cele mai mari companii din centrul Romaniei, conform unui top realizat in functie de cifra de afaceri inregistrata la.

Topul celor mai mari comisioane afisate de banci

Comisioanele continua sa fie o sursa de castiguri pentru banci. Activitatea anemica de creditare din ultimii ani i-a impins pe bancheri spre comisionarea chiar si a simplei afisari a soldului la bancomat,.

Razboiul batranilor incepe in aceasta toamna in Romania

Razboiul batranilor de John Scalzi, primul din seria omonima inclusa in topul celor mai bune 100 de romane SF si bestseller New York Times, deschide seria de toamna de la Editura Nemira, fiind publicat in colectia Nautilus.

Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1.000 de lei

Mai jos va prezentam o lista cu zece dintre cele mai bune telefoane cu preturi mai mici de 1. 000 de lei. Nu intotdeauna este nevoie sa ai unul dintre cele mai noidispozitive pentru a te putea bucura de cea mai buna experienta. intr-adevar, in anumite conditii, specificatiile unor telefoane precum Samsung Galaxy S6 sau LG G4 [] Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1. 000 de lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

RAPORT Persoanele infectate HIV/SIDA si dependentii de droguri, printre cei mai discriminati romani. Politicienii, in topul celor care discrimineaza

Persoanele care sufera de HIV/SIDA, dependentii de droguri si persoanele cu dizabilitati fizice sau psihice se numara printre cele mai discriminate din Romania, potrivit celui mai recent raport publicat de Consiliul National de Combatere al Discriminarii CNCD). Mai exact, doi din trei romani considera ca fenomenul discriminarii este larg raspandit la noi in tara.

Adevarul Live, ora 12.00: Bloggerita Printesa Urbana, despre ce inseamna sa-ti respecti copilul si despre cele mai bune alternative la pedepse

Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti despre cresterea copiilor, www. printesaurbana. ro, a lansat recent si prima sa carte, O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda. Printesa urbana vine azi in studioul Adevarul Live ca sa impartaseasca din experienta sa de mama a doi copii, cu sinceritatea care a facut-o atat de iubita de parintii care o citesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )