Libnet.ro
UNICEF

14:15

Topul celor mai bune orase din tara. Alexandria, pe ultimul loc

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune orase din tara. Alexandria, pe ultimul loc

Un top al celor mai bune orase in ceea ce priveste costul vietii, siguranta, curatenia, linistea si transportul plaseaza Brasovul pe primul loc si Alexandria pe ultimul. continuă pe Adevărul

Dacia, in topul celor mai vandute masini din Europa. Care sunt modelele cu care constructorul de la Mioveni a dat lovitura (FOTO)

Dacia a dat lovitura pe piata europeana. Doua dintre modelele constructoruluid e la Mioveni au intrat in topul celor mai vandute masini din Europa. in luna ianuarie, Dacia a inregistrat vanzari.

Manifestatii in mari orase din tara pentru sustinerea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Proteste au loc din nou duminica seara, in mai multe orase din tara, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a anuntat inceperea procedurilor de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, relateaza Agerpres.

Manifestatii in mari orase din tara pentru sustinerea sefei DNA, Codruta Kovesi

Proteste au loc din nou duminica seara, in mai multe orase din tara, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a anuntat inceperea procedurilor de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, relateaza Agerpres.

Faze tari:Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie;Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, a efectuat primele teste complete la sol;Descoperirea socanta facuta de o britanica in interiorul uniformei fiicei sale: Am fost dezgus

Cantitatea uriasa de apa de pe Luna va ajuta omenirea in viitorul apropiat. Cercetatorii au remarcat ca apa este prezenta mai ales ca OH o molecula hidroxil reactiva, in loc de H2O) si nu poate fi usor accesata. Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie. De indata ce au aflat de istoricul familiei, rudele lui Hitler au facut un pact sa nu faca vreodata copii.

Un nou CICLON tocmai A LOVIT ROMANIA! Iata care vor fi CELE MAI AFECTATE ZONE din tara

Romania e lovita de un nou ciclon mediteranean, care va aduce si mai multe ninsori si zapada troienita in partea de sud a tarii. ANM anunta ca valul de frig va cuprinde treptat toata tara si se.

Temperatura minima de cosmar la Joseni, luni dimineata

La statia meteo Joseni s-au inregistrat, luni dimineata, minus 22 de grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din tara, exceptand zonele montane. Potrivit specialistilor de.

Proteste pentru sustinerea DNA si a Laurei Codruta Kovesi, in Bucuresti si in mai multe orase

50 Majoritatea protestatarilor au parasit piata Victoriei. La aceasta ora, mai sunt cateva sute de manifestanti, in fata Guvernului. *ACTUALIZARE Se scandeaza Tudorel, demsia! Numarul protestatarilor din Capitala a ajuns la 3000, potrivit Hotnews. Acestia scandeaza Tudorel, demsia!, Demisia!, PSD, ciuma rosie! sau Nu scapati! Manifestatii de sustinere a DNA au loc si in marile orase din tara, precum Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Sibiu. *ACTUALIZARE 300 de protestatari s-au strans in Piata Victoriei petnru sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie si a Laurei Codruta Kovesi si numarul continua sa creasca. Proteste pentru sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si a Laurei Codruta Kovesi sunt anuntate pe Facebook, pentru duminica, in Piata Victoriei din Capitala, precum si in alte orase, precum Cluj, Sibiu, Arad, Ploiesti, Baia Mare, Craiova si Galati. Romanii din diaspora anunta si ei ca se vor solidariza cu cei din tara, in Dublin, Milano, Viena si Toronto. Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 de milioane de euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti. ) NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut de o gasca de infractori, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului din Bucuresti.

Topul oraselor lumii cu cele mai multe locuri de munca pentru expati

Metropola San Francisco din Statele Unite se afla pe primul loc in clasamentul celor mai bune orase din lume pentru expati in ceea ce priveste oportunitatile pe piata muncii. Asa arata un sondaj realizat de YouGov la comanda HSBC Expat, noteaza Business Insider.

4 surse bune de proteina vegetala

Elemente nutritive esentiale de care organismul are nevoie, proteinele se gasesc intr-o multime de alimente pe care le consumi zilnic, insa nu toate se califica in topul celor mai bune. Pentru a avea un regim alimentar echilibrat si sanatos, iata care sunt proteinele pe care trebuie sa le consumi frecvent!.

Proteste pentru sustinerea DNA si a Laurei Codruta Kovesi, anuntate in Bucuresti si in mai multe orase

Proteste pentru sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si a Laurei Codruta Kovesi sunt anuntate pe Facebook, pentru duminica, in Piata Victoriei din Capitala, precum si in alte orase, precum Cluj, Sibiu, Arad, Ploiesti, Baia Mare, Craiova si Galati. Romanii din diaspora anunta si ei ca se vor solidariza cu cei din tara, in Dublin, Milano, Viena si Toronto. Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 de milioane de euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti. ) NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut de o gasca de infractori, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului din Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )