Libnet.ro
UNICEF

14:45

Topul oraselor lumii cu cele mai multe locuri de munca pentru expati

Adevărul Adevărul,
Topul oraselor lumii cu cele mai multe locuri de munca pentru expati

Metropola San Francisco din Statele Unite se afla pe primul loc in clasamentul celor mai bune orase din lume pentru expati in ceea ce priveste oportunitatile pe piata muncii. Asa arata un sondaj realizat de YouGov la comanda HSBC Expat, noteaza Business Insider. continuă pe Adevărul

Numarul afacerilor care si-au suspendat activitatea in acest an s-a dublat. Domeniile cu cele mai multe suspendari

Suspendarea activitatii economice a afacerilor din Romania la inceputul anului 2018 se afla la cel mai mare nivel din ultimii 4 ani, cu o crestere de peste 132,99% in raport cu perioada similara din anul precedent, arata datele de la Registrul Comertului. Iata care sunt domeniile in care multe firme si-au suspendat activitatea.

Acestea sunt cele mai manipulatoare patru zodii! Te controleaza fara sa iti dai seama deloc

Una din cele mai neplacute experiente este sa fii manipulat de alti oameni. De cele mai multe ori, nu iti dai seama deloc ce se intampla pana cand ai facut ceva la care nu te asteptai sa o faci. Manipulatorii nu au.

Cele mai neobisnuite librarii din lume: cum au fost transformate barci, biserici si gari

Exita in lume mai multe magazine de carte amplasate in locuri deosebite, unele luxoase si grandioase, altele deosebite prin simplitatea si neobisnuitul lor.

VIDEO Cele mai vechi picturi si desene au fost realizate acum peste 60.000 de ani de oamenii de Neanderthal, nu de cei moderni - studiu

Oamenii de Neanderthal, si nu Homo Sapiens, au creat primele forme de arta, arata un studiu pornind de la picturile, desenele si scoicile descoperite in trei pesteri din Spania. Sunt cele mai vechi manifestari artistice din lume, de cel putin 64. 000 de ani, iar datarea printr-o metoda sofisticata a aratat ca sunt realizate cu cel putin 20. 000 de ani inaintea venirii omului modern in Europa. Sunt insa arheologi care spun ca trebuie sa fim prudenti cand este vorba de datarea unor forme atat de vechi de arta si ca este nevoie de mai multe dovezi.

Accesul masinilor in unul din cele mai mari campusuri studentesti din tara va fi restrictionat

Oficialii Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi Iasi au anuntat ca vor fi montate mai multe bariere la intrarea in capusul Tudor Vladimirescu din cauza numarului mare de autoturisme.

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Cursurile vor fi suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete, din cauza conditiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

Viscol puternic pe A2. Traficul oprit la kilometrul 193, dupa ce mai multe utilaje de deszapezire s-au tamponat in lant

Viscol puternic pe Autostrada Soarelui. Pe tronsonul de drum Constanta -Cernavoda, traficul rutier a fost oprit din cauza unui carambol in care au fost implicate mai multe utilaje de deszapezire.

Viscolul a inchis mai multe scoli in Baragan. Decizia, luata de directorii unitatilor de invatamant

In mai multe unitati scolare din judetul Calarasi au fost suspendate cursurile, in functie de evolutia fenomenelor meteo urmand sa se ia o decizie si la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean.

Horoscop dragoste pentru saptamana 26 februarie 4 martie 2018. Conflicte in cuplu pentru mai multe zodii

Horoscop dragoste. Iata ce va rezerva astrele in plan amoros in saptamana 26 februarie 4 martie 2018. Mai multe zodii pot aflea conflicte in cuplu din cauza comunicarii deficiente. Sanse pentru idile noi.

Instanta: Vodafone trebuie sa ELIMINE din contracte mai multe clauze abuzive

Vodafone Romania trebuie sa elimine mai multe clauze abuzive legate de despagubirile pe care clientii trebuie sa le achite companiei daca reziliaza contractele inainte de expirarea duratei minime a acestora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )