Libnet.ro
UNICEF

23:15

Topul celor mai citite si cautate carti din acest an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai citite si cautate carti din acest an

Cartile au fost votate in functie de genul literar, iar cea mai remarcabila carte pentru fiecare gen a fost desemnata castigatoare. Vezi care este topul celor mai citite carti din acest an, potrivit Goodreads. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai citite si cautate carti din acest an

Cartile au fost votate in functie de genul literar, iar cea mai remarcabila carte pentru fiecare gen a fost desemnata castigatoare. Vezi care este topul celor mai citite carti din acest an, potrivit Goodreads.

ANALIZA Romania se situeaza pelocul 13in topul celor mai mari producatori de vin din lume. Topul jucatorilor din piata

Romania se situeaza pelocul 13in topul celor mai mari producatori de vin din lume, iar alaturi de Portugalia 6,6 mhl), Ungaria 2,9 mhl) si Austria 2,4 mhl), este printre putinele state europene careinregistreaza o crestere fata de 2016, arata datele dintr-un studiu realizat de KeysFin.

Romanii cauta lucruri trasnite. Topul celor mai ciudate cautari de pe eMAG in 2017: de la telefoane huhaieei la smartuaki

EMAG a dat publicitatii topul cautprilor romanilor pe magazinul online. Daca avem si o parte serioasa a acestuia, care reprezinta cele mai cautate categorii de produse sau cresterea procentuala dintre 2016 si 2017, topul mai cuprinde si obiectele mai neconventionale, aflate la mare cautare printre conationalii nostri.

Halep, incasari minuscule din partea sponsorilor: ce loc ocupa Simona in topul celor mai bine platite sportive din lume

Faptul ca Simona Halep si-a pierdut sponsorul tehnic confirma, inca o data, ca actualul lider WTA nu-si vinde imaginea pe masura rezultatelor obtinute pe teren.

Nu am mai sarutat un barbat de foarte mult timp. Toate femeile din acest oras spun asta. Ce s-a intamplat

Nu am mai sarutat un barbat de foarte mult timp. Toate femeile din acest oras spun asta. Motivul? Noiva do Cordeiro, din Brazilia, poate fi considerata cea mai ciudata localitate. Si asta pentru c?.

VIDEO Top 6 cele mai periculoase experimente stiintifice din toate timpurile

De la experimentul riscant facut de Isaac Newton pe tema perceptiei vizuale si pana la analizele neobisnuite facute de Stubbins Ffirth pentru a depista cauzele declansarii febrei galbene, iata o retrospectiva a celor mai periculoase si neconventionale experimente realizate de cercetatori de-a lungul timpului in numele stiintei.

VIDEO. Detaliul uimitor care s-a descoperit in filmarea cu cel mai spectaculos nod rutier din Romania

Cel mai complex si cel mai spectaculos nod rutier din Romania Nodul rutier se afla in apropie de Turda. Acesta conecteaza A10, A3 si DN1 si este aproape finalizat, potrivit Adevarul. Acest.

Donald Trump a promulgat cea mai ampla reforma fiscala din ultimii 30 de ani

Presedintele SUA, Donald Trump, a promulgat vineri cea mai mare reforma a sistemului fiscal din ultimii 30 de ani, intarind astfel cea mai mare victorie legislativa din primul sau an la conducerea tarii, transmit AP si Reuters.

Marile cetati ale lui Iancu de Hunedoara. Povestile celor mai fastuoase monumente medievale ctitorite de voievod

Iancu de Hunedoara a fost unul dintre cei mai bogati domnitori din istoria romanilor, iar castelele si cetatiile medievale ale sale au ramas, peste secole, marturii ale prestigiului de care se bucura.

inceputul sfarsitului pentru cea mai mare bula imobiliara din istoria Suediei?

Banci nationalizate, o dobanda de 500% pentru finantarea pe termen scurt anuntata de banca centrala si iesirea coroanei din mecanismul ratelor de schimb ERM I) au fost cateva dintre consecintele prabusirii pietei imobiliare din Suedia la inceputul anilor 90.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )