Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Top 6 cele mai periculoase experimente stiintifice din toate timpurile

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Top 6 cele mai periculoase experimente stiintifice din toate timpurile

De la experimentul riscant facut de Isaac Newton pe tema perceptiei vizuale si pana la analizele neobisnuite facute de Stubbins Ffirth pentru a depista cauzele declansarii febrei galbene, iata o retrospectiva a celor mai periculoase si neconventionale experimente realizate de cercetatori de-a lungul timpului in numele stiintei. continuă pe Hotnews

Continuarile Big Little Lies, The Handmaids Tale si Westworld, intre cele mai asteptate productii TV din 2018

Seriale create de Steven Soderbergh si J. Abrams, sezoanele secunde ale serialelor Big Little Lies, The Handmaids Tale si Westworld se numara printre cele mai asteptate productii TV din 2018.

24 IT. Top 2017: Cele mai tari jocuri pe calculator

Alexandru Ion, antreprenor si gamer, a fost invitatul Iulieo Nagy si al lui Laurentiu Matache in emisiunea 24 IT: Acesta a prezentat care au fost cele mai tari jocuri pe calculator in anul care se.

VIDEO Imagini filmate cu drona in ruina care adapostea odinioara evreii din Constanta. Sinagoga ramane unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei

Filmari realizate din drona dezvaluie cum arata interiorul sinagogii din Constanta, unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei, ajunse o ruina fara acoperis.

FOTO Trei romani, pe cele mai inalte varfuri de pe cele 7 continente. Sunt din Constanta si poarta steagul Mamaiei

Este pentru prima data cand o echipa de romani, formata chiar din alpinisti originari de la mare, isi propune sa escaladeze cele mai inalte varfuri de pe cele 7 continente. Tinerii din Constanta au o pregatire fizica remarcabila antrenandu-se in sporturi extreme.

FOTO Care sunt cele mai fotografiate cladiri din Brasov. Secrete si legende pastrate in folclor de secole

Brasovul este un oras turistic important si are cateva cladiri emblematice incarcate de istorie. Biserica Neagra, Casa Sfatului, Biserica Sfantul Bartolomeu, dar si casa unde Vlad Tepes s-a iubit cu amanta sunt printre cele mai fotografie repere din oras.

Mesaje de Craciun 2017. Cele mai frumoase Urari de Craciun 2017 pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2017. E cel mai frumos moment al anului. E vremea linistii, a bradului si a timpului petrecut alaturi de cei dragi. E momentul pentru cele mai frumoase Mesaje de Craciun 2016. Stai o clipa si.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai calde MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Iata cateva dintre cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN pentru familie Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie.

Cele mai tari superstitii de Craciun. Le stiati?

Craciunul este una dintre cele mai asteptate sarbatori crestine, insa aceasta zi sfanta vine la pachet si cu o serie de superstitii care mai de care mai interesante. Iata cateva dintre.

CFR Calatori suplimenteaza, in perioada sarbatorilor, numarul trenurilor de pe cele mai solicitate rute

In intervalul 22 decembrie 2017 - 3 ianuarie 2018, CFR Calatori va suplimenta, in functie de disponibilitatea de material rulant, numarul trenurilor care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iasi, Timisoara Nord, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, a informat compania printr-un comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )