Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Topul celor mai furate marci auto din Romania

Antena3 Antena3,
Topul celor mai furate marci auto din Romania

Pana la jumatatea anului 2015, se inregistrasera peste 226 de furturi de autoturisme in Romania, conform site-ului politiaromana. ro. Cele mai furate marci sunt si cele mai populare pentru romani, cu unele. continuă pe Antena3

Anuntul facut de Forumul Economic Mondial. Ce loc ocupa Romania in topul celor mai competitive state din lume

Romania ocupa locul 53 in topul celor mai competitive 140 de state din lume, in urcare cu sase pozitii fata de anul trecut, informeaza un comunicat de presa al Forumului Economic Mondial WEF) prezentat de.

Cum arata topul celor mai buni jucatori din lume facut de Mircea Lucescu: pe cine prefera dintre Messi si CR7

Tehnicianul celor de la Sahtior Donetk si-a exprimat optiunea intr-o ancheta care se face de cativa ani la nivel global: Messi sau Cristiano Ronaldo?.

Blestemul celor mai dotati barbati din lume: Primele trei luni nu facem sex, ca sa fiu sigur ca nu ma vrea doar pentru penisul meu urias

Multi dintre reprezentantii sexului puternic ar da orice pentru un loc in topul celor mai bine dotati barbati din lume. Totusi, lucrurile nu sunt atat de roz precum par, potrivit lui Willie Jordan si Jonah Fallon, ajunsi celebri datorita penisurilor cu dimensiuni socante. Cei doi barbati, alaturi de Todd, un confrate cu aceeasi problema, spun ca linia dintre binecuvantare si blestem este foarte subtire atunci cand ai un penis urias.

Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din Romania. O recunosti?

Simona Gherghe a postat pe blogul pesonal o fotografie de la mare. in poza apare alaturi de o maimuta, care a muscat-o de brat. Curajoasa si putin speriata de dojana pe care avea sa o primeasca de la.

Aceasta este cea mai buna universitate din Romania

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca este singura institutie de invatamant superior din Romania situata pe un loc cuprins in intervalul 501-600, din grupul celor mai bune 800 de universitati din.

SAB 2015 debuteaza azi cu cele mai noi modele auto

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii SAB), aflat la cea de-a XIII-a editie, debuteaza, joi, la Romaero Baneasa. Organizatorii anunta premiere nationale si cele mai noi modele auto.

Scandalul Volkswagen. Cate masini din Romania sunt echipate cu softul care pacaleste testele de emisie

000 de masini din Romania, dintre care 56. 000 noi, sunt echipate cu motoare Volkswagen Euro 5 avand softul care pacaleste testele de emisie. Dintre acestea, doar pentru 300, aflate pe stocurile dealerilor, a.

Cele mai importante exercitii NATO din ultimii 13 ani. Vor participa 36.000 de militari, inclusiv din Romania

Alianta Nord-Atlantica va efectua, in urmatoarele saptamani, cel mai vast exercitiu militar din ultimii 13 ani, cu participarea a 36. 000 de militari din 33 de tari, inclusiv din Romania, in contextul.

Parcul Natural Portile de Fier poate deveni a doua rezervatie a biosferei din Romania

Parcul Natural Portile de Fier a obtinut aprobarea UNESCO pentru a deveni a doua rezervatie a biosferei din Romania, dupa Delta Dunarii, in acest sens mai fiind nevoie de promovarea unei hotarari de guvern, a.

EXCLUSIV. Sefa Asociatiei Magistratilor din Romania, mai presus de Codul Deontologic si Legea CSM?

Gabriela Baltag, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, aflata in procedura de sanctionare deontologica la Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca a atacat-o pe presedinta inaltei Curti, Livia Stanciu, vrea anularea unor prevederi ale Codului Deontologic si ale Legii CSM ca sa scape de o eventuala pedepsire.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )